Vodafone & ku klux klán? Találtam egy elég érdekes videót, mi a véleményetek? Ez is csak bemagyarázás, vagy vagy annál több?
Ezer éves videó, belemagyarázás.
Az én cégem neve X-el kezdődik, akkor ez biztos azt jelenti, hogy titkos CIA szervezet vagyunk és mi felelünk az X-aktákért, amiben megírják az összes ufójelenséget?
Ismerek egy embert, aki a Vodánál dolgozott vezető beosztású munkatársként a bemutatott reklámfilm elkészítése idején.
Az ő -sátánimádó- erkölcsi értékrendjére nagyon passzol a bemutatott videó sorozat.
Azt nem tudom, hogy a reklámfilm elkészítésébe mennyi beleszólása volt, de azt konkrétan tudom, hogy reklámfotókat készít.
Történetesen azt is tudom, hogy már megvált tőle a cég.
Én magam se hiszem el, hogy végignéztem az elsö részt.... Erre csak annyit tudok mondani, hogy aki ezt összerakta, annak nincs valami rendben a fejében, ha ilyeneken agyal a reklámokkal kapcsolatban. Épeszü embernek nem jut ilyen hülye belemagyarázás eszébe.
Igazából semmit se mond a videó, azon kívül, hogy a készítö egy elvakult vallásos.
Kitörölték a zsidós kommentet xD szólásszabadság mi ?xD
jobb lett volna az a világvége.
én végignéztem mindet igazándiból nagyrészt tényleg belemagyarázás, mivel a marketing lényege az, hogy elhitessük a vevővel, hogy csak érte vagyunk így szimpatikusabb lesz a cég, tehát, nagyobb eséllyel vásárol nálunk
Csakhogy az számomra is érdekes hogy mért van egy olyan logója ami tényleg nincs kapcsolatba a cég nevével, és mért hasonlít tényleg ennyire e ku klux klánéra, alapvetően ilyenekbe szkeptikus vagyok de ez tényleg fura, és ami a végén még a videó szerkesztőjének se tűnt fel, de szerintem érdekes, hogy a paradicsomos képnél a csávó pólóján az I <3 Spain feliratot mért is takarja ki a kutya lába úgy hogy első ránézésre I <3 Pain-nek tűnjön ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!