Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vodafone & ku klux klán?...

Vodafone & ku klux klán? Találtam egy elég érdekes videót, mi a véleményetek? Ez is csak bemagyarázás, vagy vagy annál több?

2012. dec. 22. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
A hatodik részig bírtam. Agybeteg. Az jut eszembe, hogy tényleg jobb lett volna, ha tegnap vége a világnak...
2012. dec. 22. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Ezer éves videó, belemagyarázás.

Az én cégem neve X-el kezdődik, akkor ez biztos azt jelenti, hogy titkos CIA szervezet vagyunk és mi felelünk az X-aktákért, amiben megírják az összes ufójelenséget?

2012. dec. 22. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Mindenbe bele lehet magyarázni mindent, ez a videó a tökéletes bizonyíték rá. Ha már lovak vannak, akkor tuti, hogy csak a négy lovas lehet, a pirost sem a feltűnősége miatt használják, hanem az ördög miatt, és persze amiatt vakuzik felénk, nem azért mert be akarták mutatni, hogy vakú is van a telefonon...
2012. dec. 22. 10:40
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
én dolgoztam a reklámszakmába, fölösleges ezek mögött nagy értelmet keresni, a reklámoknak,hirdetéseknek nem ez a céljuk.
2012. dec. 22. 11:00
 5/12 anonim válasza:
66%

Ismerek egy embert, aki a Vodánál dolgozott vezető beosztású munkatársként a bemutatott reklámfilm elkészítése idején.

Az ő -sátánimádó- erkölcsi értékrendjére nagyon passzol a bemutatott videó sorozat.

Azt nem tudom, hogy a reklámfilm elkészítésébe mennyi beleszólása volt, de azt konkrétan tudom, hogy reklámfotókat készít.

Történetesen azt is tudom, hogy már megvált tőle a cég.

2012. dec. 22. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Én magam se hiszem el, hogy végignéztem az elsö részt.... Erre csak annyit tudok mondani, hogy aki ezt összerakta, annak nincs valami rendben a fejében, ha ilyeneken agyal a reklámokkal kapcsolatban. Épeszü embernek nem jut ilyen hülye belemagyarázás eszébe.

Igazából semmit se mond a videó, azon kívül, hogy a készítö egy elvakult vallásos.

2012. dec. 22. 13:29
 7/12 anonim ***** válasza:
21%

Kitörölték a zsidós kommentet xD szólásszabadság mi ?xD

jobb lett volna az a világvége.

2012. dec. 22. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzuk... ezen az oldalon nem a szólásszabadságot kell gyakorolni, hanem a kérdésekre válaszolni. Aki ezt nem teszi meg, ráadásul még trágárul provokál, antiszemita és/vagy rasszista is, annak igenis töröljék a "hozzászólását".
2012. dec. 22. 17:29
 9/12 pirospöttyöslabda1 válasza:
A videó tényleg inkább bemagyarázás, de az elgondolkodtató, hogy vajon mennyire jó, hogy minden reklámból ömlik az önzőségre való buzdítás... Továbbá, ha körülnézel valóban nem látsz túl sok jó embert magad körül. Ahhoz nem kell senkinek sátánistának lennie, hogy gonosz és önző legyen.
2012. dec. 22. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

én végignéztem mindet igazándiból nagyrészt tényleg belemagyarázás, mivel a marketing lényege az, hogy elhitessük a vevővel, hogy csak érte vagyunk így szimpatikusabb lesz a cég, tehát, nagyobb eséllyel vásárol nálunk

Csakhogy az számomra is érdekes hogy mért van egy olyan logója ami tényleg nincs kapcsolatba a cég nevével, és mért hasonlít tényleg ennyire e ku klux klánéra, alapvetően ilyenekbe szkeptikus vagyok de ez tényleg fura, és ami a végén még a videó szerkesztőjének se tűnt fel, de szerintem érdekes, hogy a paradicsomos képnél a csávó pólóján az I <3 Spain feliratot mért is takarja ki a kutya lába úgy hogy első ránézésre I <3 Pain-nek tűnjön ? :)

2012. dec. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!