Szkeptikusok, ti tiszteltek bennünket ezotérikusokat?
Ez rád is igaz, Prödlkém. Azért, mert valaki nincs veled egy véleményen, még normális. És gratulálok, ennél a kérdésnél is bebizonyítottad, hogy a legalja emberek közé tartozol. :)
névte2en
" Azokat az embereket tudom tisztelni, akik képesek azt a tényt elfogadni hogy vannak emberek akiknek nem egyezik a véleményük velük. Ez az ezosokról borzasztó ritkán mondható el."
Mondják a szkepók, akik ezo rovatba járnak trollkodni, hülyézni meg megmagyarázni, hogy ez meg az nem igaz :D
Én még egy ezóst sem láttam a tudomány rovatba írni hogy feltűnősködjön, hogy neki van igaza :D És még az ezósokról mondható el ritkán??lol
#12: mondja ezt a fórum legnagyobb trollja...
XDXDDLOLOLOLO!!!444!!! :P:PŰ:ZPÉOUGI satöbbi
Tisztelni nemigazán,de szeretni szeretünk benneteket, főleg mikor megröhögtettek néhány kérdésetekkel :D
- A reptoidok, krixkraxok és lumbulábiak tényleg megszállják 2014-ben a Földet?
- Tegnap láttam egy ufót az udvaromon, éppen szemetet szedtek a kertemben, melyik faj lehetett, szkeptikuskák mit léptek?
- Azt álmodtam tegnap hogy az öcsém orrára légcsavar nőtt ,elkezdett zümmögni és brummogni aztán hirtelen átváltozott Messerschmitt vadászgéppé, én meg Spitfire vadászgéppé változtam át és legyőztem őt, mit jelent ez az álom?
- Szerintetek az Érmelléki Kuglófembernek milyen a vallása?
- A lumbulábiak és a poloskoidok tényleg az üreges Holdon laknak? És a Föld is üreges, és gravitáció nem létezik?
- Tegnap reggel a borotvám magától a levegőbe emelkedett és megborotvált, szellem van a borotvámban? PLS HELP...
És így tovább, és így tovább...
#12: Csak hogy pár nevet mondjak: ZoltánKvantumfizikus, GeorgeAdamski, Prödl Annácska, OM, sőt, anno még 404 is írt(bár azt a kérdést törölték).
névte2en
15# Linkelhetsz nyugodtan hozzászólásomat vagy kérdésemet a tudomány rovatban amivel trollkodtam :-) Garantálom, hogy egyet sem fogsz találni :-) Veled ellentétben nem úgy élem ki magam, hogy minden nap, név nélkül személyeskedek olyanokkal akikkel én nem értek egyet . Ezzel is csak a saját szegénységi bizidet állítod ki :-)
Amúgy egyetlen kérdést tettem fel ott :
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__49..
Nem hiszem, hogy trollkodás lenne ...
ui .: Ide a végére még írhatsz egy kis személyeskedést, hogy megnyugodjál, de utána légyszíves hagyjál békén, mert semmi rosszat nem tettem neked, ennek ellenére folyton csak szidalmazol és egyáltalán nem vagyok a hülyeségeidre kíváncsi .
Hát, Annácska, ha nem troll vagy, akkor a helyzet még sokkal, sokkal szomorúbb és elkeserítőbb.
De ne aggódj, mind tudjuk, hogy ki/mi vagy valójában ;)
Kis felfuvalkodott hólyagok vagytok. Ti ugattok vélemények tolerálásról, erre meg sértegetitek a másikat meg 0%-ra lepontozzátok :D
És még az "ezosok" azok akik nem fogadják el mások véleményét.
Szánalom banda vagytok, erről ennyit.
George Adamski királyotok
GA, tudsz olvasni és szöveget értelmezni?
"Hasznos számodra ez a válasz?"
Nem hinném, hogy bármelyik szkeptikus hasznosnak találná azt, hogy meghazudtolják őket nyilvánosan, és leidiótázzák őket. Rengeteg olyan kérdést tudnék linkelni, amelyiknél az összes(!) szkeptikust lepontozzák. Anno pedig Antimod (értelmes) válaszait még a szkeptikusok is felpontozták. Ez azért mutat valamit.
Annácska: Még körülbelül az ez előtti nyolcvanadik felhasználóddal jó pár kérdést írtál ki, csak sajnos a törölt felhasználük válaszai törlésre kerülnek(emiatt nem maradt írásos emlék az egyik legnagyobb trollról, és emiatt nem lehet látni 404 kérdéseinek jó részét). ÉS egy ANONIM oldalon tényleg olyan jól meglehet tudni valakinek a személyiségét! Nem tudtam, hogy túllépsz még a zsenialitáson is! Egyébiránt még te nevezel másokat személyeskedőnek? Haha. Humoros(méginkább nevetséges).
"Ezzel is csak a saját szegénységi bizidet állítod ki :-) "
A szegénység szót több szempontból is lehetne jellemezni(rám sajnos egyik sem illik). Kérlek kifejtenéd. De ez szerinted mi, ha nem személyeskedés?
De ezennel kilépek a veled folytatott leendő vitákból. Van bennem annyi morális tartás, hogy szellemi fogyatékosokkal ne vitatkozzak. A másik ok, hogy akárcsak ZOltánka, ügyesen figyelmen kívül hagyod azokat az érveimet, amelyeket nem tudsz megtámadni, és azt az egy-két személyeskedő, a vitá kívül álló mondatot veszed figyelembe, amelyik a válaszaim egytizedét teszi ki.
Nem tudsz érvelni, de még a szánalmas próbálkozásaid is mindig kudarcba fulladnak, és csak szimpla érvelési hibákká válnak, amelyek szintén a vitainkompetenséged bizonyítják. Azzal próbálod az embereket lealacsonyítani mások szemében - mint holmi bírósági vitában, amiről itt szó sincs -, hogy szánalmasak, mert név nélkül vannak fent gyk-n(btw, mit akarsz ezzel egy anonim honlapon? azért, mert az emberek többsége nem annyira ostoba, mint te, még nem lesz szánalmas). Ja, és a másik gyakran használt érved: a többi ember élete szánalmas. Ilyenkor magadra gondolsz? Tudok ajánlani egy pár pszichológust(ja bocs, téged parapszichológusok érdekelnek- én meg sajna nem vagyok idióta). Ilyenkor csodálkoznunk kéne azon, hogy kedveled a tudathasadásos alteregód facebook oldalát?
névte2en(ha akarod, hívj nyugodtan crejad anne-nak, de ez persze nem a nevem, de mégcsak a nememnek sem felel meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!