Ouija-táblát próbálta már valaki? Akár szkeptikusok is?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai vannak ez ügyben?
Próbáltátok már, akárcsak úgy kíváncsiságból is?
Mi a véleményetek erről? Történt valami?
Aki nem tudná mi az ott a gugli vagy:
2014. febr. 19. 19:54
1/3 anonim válasza:
Ezt az online ingyenes verziót most nem próbáltam ki, élőben meg olyat próbáltam, ami hasonló ehhez, hogy a táblán található betűk, az igen - nem válaszok meg ilyesmik egy normál méretű vászonlepedőre voltak rajzolva ruhafilccel, és a planchette - t egy pohár helyettesítette. Nem tudom, hogy ez számít - e. A tapasztalatról annyit, hogy a lepedő tulajdonosai szerint nekik már sikerült így szellemet idézni, de amikor mi odaültünk (hárman), nem történt semmi, pedig egyikünk sem volt szkeptikus a témában.
2/3 anonim válasza:
ja. próbáltuk, nállunk még az ABC+ a számok voltak rajta és egy lapon csináltuk. sikerült
3/3 A kérdező kommentje:
és mi történt, hogy sikerült?
2014. ápr. 6. 03:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!