Jézus születésekor jött meg. Ez normális?
Gondolom a kérdezőnek nem estek túl jól a szarkasztikus válaszok, meg a hitetlenkedő, kissé gúnyolódó válaszok. Én nem szándékozom leoltani téged, sem pszichológushoz küldeni, hiszen attól még nem vagy őrült, mert butaságokat gondolsz. Mint írtad elég tragikus dolgok történnek veled én inkább ezért tanácsolnám azt, hogy keress fel egy szakember, mert tizenhat évesen, sőt máskor is nehéz lehet elfogadni, kibírni ilyen dolgokat. Elég bunkóságnak tartom, még akkor is, ha az a bizonyos válaszoló azt írta, szól anyudnak, mikor írtad, hogy már... már meghalt. Gondolom ez sem vidított fel... A kérdésre válaszolva szerintem ebben nincs semmi. Nem nyilvánítok véleményt Istenről, mert valójában nem is tudom, hogy mit gondolkak erről a dologról. Viszont a menstruáció tényleg a hormonoknak köszönhető és ennek semmi köze nincs Jézushoz. Lehet, hogy ezek a dolgok kicsit furák, de én gy gondolom véletlenek vannak. Szerintem nem vagy kiválasztott.
Ja és még egy dolog. A cigány szó nem sértés, hiszen az igenis egy külön nép, hagyományaik vannak, ráadásul vannak, akik még tehetségesek is, például elég sokan zenélnek. Igaz, hogy mostanában tényleg sértésként használják ezt a szót, de szerintem ez hülyeség, de ez nem tartozik ide.
Húha, megjött aznap! Váááá xD És akkor mivan?
Biztos valami démonka hatása alá kerültél :DDD
Vigyázz, nehogy érted menjen az Antikrisztus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!