Jézus születésekor jött meg. Ez normális?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális? 2010 december25 00:00-kor pont Jézus születésekor jött meg a bajom.. ülök bent a szobába az asztal mellett és még görcseim sem voltak,elöntött a vér.. egyik ismerősömnek elmondtam ő azt mondta valami kiválasztott vagyok lehetséges ez? akkor 13-éves voltam most 16 vagyok..2013. dec. 13. 01:36
11/42 A kérdező kommentje:
hm.. és te ezt honnan tudtad meg hogy az ő reinkarnációja vagy? vagy most csak szívatni akarsz?
2013. dec. 13. 02:33
12/42 anonim válasza:
Hát, ha nem tudnád, József Attila 1905. április 11-én született. Szerintem egyértelmű. Ja, és félek a vonatoktól. Sose másznék át egy vonat alatt/között/felett se.
13/42 A kérdező kommentje:
értem.. lehet benne valami :) utánna kell nézni!! keress olyan oldalakat ahol meg birod nézni ki voltál előző életedben..
2013. dec. 13. 02:36
14/42 anonim válasza:
Komolyan mondom neked egy.pszhihologusra lenne szukseged:)
15/42 A kérdező kommentje:
szállj már le rólam!! ha nem tetszik amit írtam ne írj kommentet.. mert egyáltalán nem érdekel. én csak annyit szeretnék tudni hogy van e ebben valami.. te meg kérlek ne irkálj marhaságokat.ha nem hiszel benne attól még nem kell másikat szivatni.. szóval ne írj továbbra kommentet köszönöm
2013. dec. 13. 03:29
16/42 anonim válasza:
Lehet, hogy különleges vagy de a lànyom akkor maga Jèzus ugyanis tavaly pont ekkor született.
egyenlőre nem kimondottan hasonlìt rà, de majd idővel kiderül...
17/42 anonim válasza:
Nincs ebben semmi extra. Am meg tudod mennyien születtek akkor a világon? Az meg mind jézus! Annyira azt akarod hogy valaki azt mondja hogy ez hűűű... De nem. Mert ez semmi. Ha meg ezen agyalsz, igaza van az egyik válaszolónak hogy dilidoki kell neked.
18/42 anonim válasza:
Kár, hogy jézus rohadtul nem december 25.-én született. Csak ilyenkor ünnepeljük a születését. Azért került ide, mert a pogány nézek amúgy is ünnepelték a téli napfordulót (amúgy az 24) és így könnyebb volt téríteni őket.
19/42 anonim válasza:
Lehet hogy van benne valami..én is hiszek az ilyen hülyeségekbe..
20/42 anonim válasza:
Ettől nem vagy kiválasztott! A menstruációt a hormonok irányítják, és teljesen véletlen, hogy éppen akkor jött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!