Jézus születésekor jött meg. Ez normális?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez normális? 2010 december25 00:00-kor pont Jézus születésekor jött meg a bajom.. ülök bent a szobába az asztal mellett és még görcseim sem voltak,elöntött a vér.. egyik ismerősömnek elmondtam ő azt mondta valami kiválasztott vagyok lehetséges ez? akkor 13-éves voltam most 16 vagyok..2013. dec. 13. 01:36
31/42 Peti7 válasza:
Bocsi ha hülyeséget írok,de 3-as,3 millárd embernek?Már rég néztem de úgy emlékszem hogy 5 milliárd ember él a földön.
32/42 anonim válasza:
Már miért ne írhatnám ki, hogy cigány? Te is kiírhatod, hogy magyar vagy ukrán vagy kínai én se háborodok fel ...
33/42 anonim válasza:
Peti7! Már átléptük a 7 milliárdot. De am igen sok az a 3 milliárd.
34/42 anonim válasza:
Itt nem a 3 milliárdon van a hangsúly ...
35/42 anonim válasza:
Hát ti teljesen hülyék vagytok... József Attila reinkarnációja? Jézus Úr Isten...
Édesem, mond meg az ismerősödnek, hogy keressen egy tuti pszichológust.
Kiválasztott? Na ne viccelj!
Isten létezik az egy tény. Ne de miért te lennél a "kiválasztott" 5 - 6 milliárd ember közül?
Egyébként, mond meg nekem, mi a köze van a menstruációnak Jézus születéséhez? Na? Mert sztm. semmi.
Ne égesd be magad egy közösségi oldalon ennyire...
36/42 anonim válasza:
Az előző vagyok! Am. Jézus legnagyobb valószínűséggel március-április környékén született, mert attól hogy katolikus hit szerint december 24 szent este, 25 pedig karácsony, lehet,sőt, hogy Jézus nem akkor született csak a katolikus meg a református (vagy még több)egyház ünneplik akkor.
37/42 Laylah válasza:
35: a József Attilás dolgot félreértetted, az szarkazmus volt, de ezek szerint neked nem esett le. :)
38/42 anonim válasza:
Az azért erős túlzás,hogy isten létezése tény ...
39/42 anonim válasza:
mondanàl konkrèt adatot Istenről ha màr tèny a létezése...
40/42 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva: nem, nincs benne semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!