Édesanyámnak húgyhólyagtumort diagnosztizáltak tavaly. Szedi a sok gyógyszert, és most nagyobb mennyiségű vér, és alvadt vér folyik belőle. Ez normális lefolyás?
Az én homeopátiás könyvem azt írja, hogy erre ezt kell elszopogatni minden nap egyszer 3 globuluszt éhgyomorra:
CROTALUS HORRIDUS CH9. Bármely nagyobb patikában meghozzák Nektek 1 nap alatt és kb. 800 Ft lehet az ára.
Min. 1-2 hónapig minden nap.
Édesanyám december 8-án elhunyt. :'( Sajnos nem segített rajta semmi. :'(
Ő Syncumart szedett, és utólag kiderült az már nem kellett volna, ezért a doktor nő injekció formájában javasolta. Ezt alkalmaztuk egy darabig, majd meg is szűnt neki a vérzés... De aztán már nem kellett tovább adni. Istenem, nem hittem volna, hogy ilyen hamar elmegy. :'( Pedig június végén költözünk haza, együtt voltunk még 5 hónapot és pár napot, és vége. Hihetetlen! :((((( Nagyon hiányzik! :'( :'( :'(
Köszönöm. :'( :( :(
Utólag okos az ember...Most már tudom hogyan segíthettünk volna rajta, ha nem is teljesen, de még ma is élhetne...De a Sors így hozta, el kell fogadni, mert nem tudom megváltoztatni a megváltozhatatlant. :'( "Nem baj", úgyis fogunk találkozni egyszer, és örökre együtt leszünk. <3 :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!