Nekem ebből elég, tudom vannak nagyobb problémák is de ez normális? Mit tegyek?
Kérlek értelmes válaszokat leírtam,hogy nem engedik és hogy nem hajlandóak értelmes alapanyagokat vásárolni..Ötletek a megvalósításra?
Gázunk nincs,van egy mikrónk egy rezsónk vagy mi,zendvicsgépünk,habverőnk meg lehet egy csomó dolog még csak lusta és buta itt mindenki. A butaság miatt nem jut pénz semmire persze. Igen dolgozni fogok ha találok munkát de egyenlőre szerettem volna pihenni 1-2 hetet suli után. Esetleg olcsó receptek? Vagy bármi?
Szegényem!
Ez is elég kellemetlen probléma. Nincs valami rokonod, akinél főzőcskézhetsz?
Férjemnek volt ilyen problémája: hétköznap parizereskenyér, hétvégén vegetás rántottcsirkemell fehér rízzsel. Négy éven keresztül.
Mielőtt összebútoroztunk, az a kikötése volt, hogy soha ne főzzek vegetával, meg natur rízs se legyen. (nem rámparancsolt, mielőtt lepontoznának, hanem inkább megtört, kissé undorodó arccal kérlelt).
Ha beszállsz a költségekbe, nálam főzhetsz!
Mondjuk egy jó borsófőzeléket. Egy kis hamisfasírttal, vagy krumplifánkkal.
Melyik megyében laksz? Gyere hozzánk,nekünk meg az a problémánk hogy mindig megmarad egy csomó főtt kaja mert a bátyám állandóan mogyorón,szendvicsen és üdítőn-sörön él,apámmal ketten meg nem bírunk annyit enni amennyit anyám megfőz.
Amúgy vannak nagyon egyszerű receptek amikhez kb. semmi tudás nem kell: bundás kenyér,palacsinta,tejberizs,tejbegríz,krumplisaláta,rétes (előre gyártott réteslapból,kb. 100-200 ft),tojásos zöldség,nokedli - ilyenekkel kellene kezdened. Aztán mikróban tudsz készíteni muffin-szerű sütiket,rántottát,sőt még a húst is meg lehet benne sütni,múltkor kipróbáltam :D Én még javasolnám azt is hogy járj ki néha piacra,nagyon olcsón is lehet találni alapanyagokat,ha meg lealkudod akkor pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!