Jézus születésekor jött meg. Ez normális?
Normális.Nem vagy semmilyen kiválasztott,csak pont akkor jött meg.Ismerősödnek meg mond meg,hogy kezeltesse magát.
2013. dec. 13. 01:42
2/42 A kérdező kommentje:
sajnos nem csak egy ismerősöm mondta... szóval csak pozitiv válaszokat kérek!! köszönöm.
Most azt várod hogy mindenki azt írja kiválasztott vagy mert 25-én megjött a menzeted??
Tudod te, hogy a földön hány nőnek jött meg pontosan akkor, abban az időpontban mint neked.. Mondjuk úgy meghaladja 3 milliárdot..
Szóval a jó hír: Nem vagy különleges, csak egy átlag lány aki elmondhatja hogy több milliárd nővel együtt ugyanazon a napon menstruál.
2013. dec. 13. 01:58
4/42 A kérdező kommentje:
kiváncsi vagyok kik lehetnek azok? hm? te tudsz még egy olyan embert mondani? mert én nem.. utánna néztem a neten minden nyelven és semmi olyanról nem ír hogy még valakinek olyankor megjött... ám ugy érzem mintha próbákon mennék keresztül.. 2 napja temetem el a testvérem 3,éve anyumat 5 éve apumat idén 5 halottunk volt.. szerintetek ez normális ami körülöttem forog? nem értem meg magamat.. csak 3-tesom maradt.. szerintetek ez valami átok? vagy mi? mert vannak álmaim amik megtörténnek..
tudod kedves, nem szokás a menstruáció időpontját a világhálóra feltenni, mert senkit nem érdekel.
Csak hogy tud: Nekem is tavaly pont december 25-én jött meg.
2013. dec. 13. 02:06
6/42 A kérdező kommentje:
most csak mondasz valamit hogy ne te gyere ki rosszul... hazudni azt tudsz...
7/42 A kérdező kommentje:
kül meg nem akarok vitába keveredni.. elég bajom van igy is.. okés hogy 25-ödikén jött meg.. de az hogy 00:00 kor? na azzal mi van? mondok én neked valamit.. mielőtt megjött volna a bajom öngyilkos akartam lenni mert anyum elvesztettem,és lehet hogy isten adott egy jelet hogy ne tedd kiválasztott vagy.. nem verem be a fejemben lehet hogy nem igaz.. nem is érzem annak magam.. csak lehet hogy van benne valami..
Nézd.. Nem hazudok, mert évek óta napra pontosan megjön. Meglepő de lassan 3 éve minden hónap 25-én jön meg. Ahogy múlt hónapban is..
Ettől nem leszel különleges. Viszont ha te azt hiszed hogy különleges vagy, vagy elátkozott, vagy mit tudom én egy boszorka vagy angyal vagy.. tanácsolom, hogy tartsd meg magadnak, mert a körülőted lévők inkább fognak bolondnak tartani
2013. dec. 13. 02:11
9/42 A kérdező kommentje:
én nem mondom hogy BIZTOS HOGY KIVÁLASZTOTT VAGYOK hanem csak annyit akartam kérdezni gyakori kérdéseken hogy van e ebben valami... én sem hiszek benne!! de lehet hogy ez nem normális..
Nekem meg 2005. április 11-én jött meg először. Határozottan emlékszem, mert életemben nem voltam még olyan szarul és egy versmondóversenyen vettem részt. Minden bizonnyal József Attila reinkarnációja vagyok. Természetesen a versenyen is tőle szavaltam.
2013. dec. 13. 02:27
Kapcsolódó kérdések: