Tényleg létezik olyan szellem általi megszállás, melyről az alany nem is tud?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a szellem meg tud szállni egy embert, csatlakozik hozzá, de úgy, hogy az alany nem is tud róla. Ott lakozik benne, s csak évek múlva derül ki. A megszállott nem veszi észre, sem pedig a környezete, csak minden megváltozik körülötte (betegségek gyötrik, néha rémálmok, néha hallucinációk). A viselkedése nem változik, tulajdonképpen semmi nem sikerül neki...!
Állítólag hall hangokat, de depressziót állapítanak meg nála és ezzel kezelik. tehát nem tudják kideríteni.
Nem tudom tényleg igaz-e ez!
2013. dec. 8. 20:03
11/16 anonim válasza:
Villás Béla - ha jól tudom - foglalkozik megszálló eltávolítással (démon/ördögűzés). A Vatikánban - többek között - Gabriele Amorth atya foglalkozik ezzel, Magyarországon Gál Péter plébánosról tudok, aki püspök által kijelölt ördögűző.
12/16 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ennek nem megszállás az oka. Legalábbis nem ez a fő ok. Hanem az ő karmája. Ajánlom hogy keress rá Bruce Goldberg könyveire. De sok más olyan ember aki hipnoterápáról ír és hogy azok hogyan szüntetnek sokféle dolgot, mármint az előző életek feltárása és blokkok feloldása. Az ilyen fajta betegségek blokkokból erednek és ált nem megszállásból. Sőt.
13/16 anonim válasza:
Most hogy az álmokról is beszéltél biztos vagyok benne hogy előző életekből eredő.
14/16 anonim válasza:
Ez inkább a benned rejlő démonokról szól amik a te saját szerepszemélyiségeid, úgy hívják őket hogy árnyékszemélyiség, de az te magad vagy, a tudatalattidban hordozott dolgok. Nem kívülálló dolgokban kell keresni a hibát. A te életedért te vagy a felelős. Egyértelműen blokkjaid vannak, és azokat kell feloldani. Démonok azok teljesen más dolgokat csinálnak.
15/16 anonim válasza:
Most én is hasonló betegségben szenvedek,csak nállam skizofréniát állapitottak meg.Lehet hogy csak a saját szellemünk és nem birtunk elmenni.Vagy a test adhadta le magát a szellemtől.Kideritteni nem lehet,vagy legalábbis próbálkoztam vele,és sose derűlhet ki valami.Én sem tudom megérteni mi lehet ez.
16/16 anonim válasza:
A skizofréniát általában nem megszállás okozza hanem egyfajta "családi karma". A családállítás nevű módszer sokat szokott ezen segíteni, feloldani, ajánlom pl Keresztes Katinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!