Mint a TLC-n a született médium. Ez létezik igazából is? Vagy csak megjátszák? Tapasztalatokat kérek?
kamu, felmész facebookra, van pár ismerősöd a kórházban, bárkiről, bármit megtudsz.
Megnézed a fotójukat a neten, látod, h már a 10. képen is a piros sapka van rajta, ezt bemondod, és elájulnak, h jesszus, tényleg az ő szelleme van itt.
"Theresa Caputo uses is a classic trick called "cold reading." It’s done by firing-off open-ended questions that someone in a large audience will surely relate to"
"Caputo does what’s known in my trade as “cold reading.” The very best practitioners can pick up enough information in what seems like innocent, idle conversation to convince you that they know very specific things about you. The scientific phenomenon is called the Forer effect — giving credence to vague observations that seem personal.
It’s called the Barnum effect, after that famous showman credited with coining the phrase, “There’s a sucker born every minute.
That technique consists of simply tossing out initials, names and situations to the subject, asking casual questions while guessing, and a handful of other manipulative psychological techniques to appear to be demonstrating psychic powers."
Szerintük kamu.
Szerintem az igazi médiumok beleolvadnak a többi emberek közé.nem úgy néznek ki,mint Ő (divatdiktátor,és még finom voltam).
Nekem ez az egész lénye,és a körülmények egyáltalán nem tetszenek.
Akiket ilyeneket ismerek,mindenki egyszerű,közömbös.
A lényeg,hogy szerintem pénzszagú minden formája.
Egyáltalán nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!