Ha nem létezik idő, akkor a múltat hogyan lehet értelmezni?
a múltat az események tükrében értelmezheted...de az események mindig is tények maradnak.
pl egy békeszerződés aláírása.
de h arról kinek mi a véleménye és tanultságából vagy tudatlanságból mennyit tud róla, az már ennyi dolga.
Tegnap ettem.
Akkor valójában nem is ettem az ezotéria szerint? Meg nem is fogok?
Ezt tudománynak nevezünk nem ezotériának rossz helyen
tetted fel a kérdésed Az idő nem valós, létező
jelenség. csak egy általunk
felállított mértékegység.
"Hallottam ezotériával foglalkozó emberektől, hogy az időt nem egy síkban kell elképzelni, hanem úgy, mintha egy pont lenne, azaz csak a most van, se múlt, se jövő."
Ilyet én még senkitől nem hallottam, de amúgy a saját bőrödön érzékelheted, hogy ennek mennyire nincs valóságalapja .
>az időt nem egy síkban kell elképzelni
Valóban nem, mert a sík kétdimenziós, az idő pedig egydimenziós. Ha geometriai formában akarod elképzelni az időt, akkor egy vonal lenne.
Ha az időt jobban meg akarod ismerni, akkor ne ezotéiával foglalkozó emberektől olvass róla, mert csak hasonló, jól hangzó, de homályos dolgokat fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!