Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik az időviha...

Szerintetek létezik az idővihar? (cikk lent)

Figyelt kérdés
Állítólag Október 26.-án lesz..: [link]
2013. okt. 19. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Aha! Akkor ezért kell visszaállítani az órát utána hajnalban?

:)

Nem. Szerintem nem. Szerintem az idő elválaszthatatlan a tértől, csak téridő van, ezért ha van is ilyen vihar, minimum téridőviharnak kéne nevezni. Nekem olyan még nem volt, hogy elbambultam, elment egy csomó idő ÉS máshol tértem magamhoz. Szerencsére. Persze ettől még lehet ilyen. Elég ilyesztő lenne. Téridő-teleportáció.

Ha érdekel a népi megfigyelésem az időről: ha kiélezett figyelemmel csinálok valamit, lassabban telik, robotüzemódban meg gyorsabban. Ha bármiylen okkult szempontból akarnám vizsgálni az időt, a figyelemösszpontosításnál kezdenék kutakodni

2013. okt. 19. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
* ijesztő sorry. A sok gyakorikérdésezéstől romlik a helyesírásom...
2013. okt. 19. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Be ne vedd már ezt a cikket... Ránézésre is kamu az egész! Mindig vannak, akik unalmukban szeretik a szenzációkat hajhászni...
2013. okt. 19. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
alig várom.
2013. okt. 19. 16:52
 5/10 anonim válasza:
az idő és a tér el tud válni egymástól de nem okozhat nagy gondokat, ez a cikk meg egy hülyeség, nehogy bevedd, ez csak egy ilyen média sz*rság, néhány szó ki van emelve, h elhiggye a sok értelmetlen ember, és igy befolyásolják a véleményedet
2013. okt. 19. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik, ráadásul én már többször is belekeveredtem ilyenbe. Vigyázni kell vele, mert egy erősebb idővihar könnyen kárt tehet az időgépben. Szerencsére a TARDIS elég jól bírja, de nekem is okozott már nagyobb gondokat.

A Doktor

2013. okt. 19. 21:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem csak ez a cikk van róla: [link]

[link]

[link]

Én bíztam benne, hogy a köpönyeg.hu. megbízható oldal....De ha becsapják az olvasóikat....

2013. okt. 20. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
igen lesz, mind meg fogunk halni.... na de mindegy...
2013. okt. 20. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"LEXIKON: AZ IDŐVIHARRÓL

Szerző: kisbolygo | Publikálva: 2013. október 12. szombat, 09:08 | Módosítva: több mint 1 hete"

Ám ez csak egy fasztöltős reklám, hogy ne itt tegyél fel kérdéseket, hanem a fasztöltőn stréelj!

2013. okt. 20. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
halljátok én tegnap olyan időviharba keveredtem... egyik pillanatban még egy bárban ülök és whiskyt iszogatok, a másikban meg már egy csúnya, öreg nő mellett ébredek az otthonomtól 3 kilométerre. nem tudom mi történhetett...
2013. okt. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!