Létezik ilyen? Ez az "univerzum ereje" vagy mi?
Figyelt kérdés
Mindig szkeptikus voltam, de az utóbbi időben ez kezd megváltozni, azt hiszem... Azt vettem észre, hogyha valami - bármi - kapcsán megfogalmazódik bennem egy kérdés, amire nem akarok most rögtön választ kapni, ugyanakkor tényleg érdekes a válasz rá, szóval, egy idő után valahogy a sors úgy hozza, hogy megkapom rá a választ. Mindez egészen rövid idő alatt is megtörténik néha, például néhány óra vagy pár nap alatt. Ha például olvasok egy olyan kifejezést, amit nem ismerek, és a kérdéshez úgy viszonyulok, mint ahogy azt fentebb is leírtam, akkor hamarosan találkozom azzal a kifejezéssel máshol is, és annak ellenére, hogy semmiféle erőfeszítést nem tettem, megtudom, hogy mit jelent a bizonyos szó. Valahogy úgy hozza a sors. Tök érdekes, megfigyeltem egy ideje. Valaki tudja, hogy ez mi lehet?2013. szept. 14. 23:24
1/7 A kérdező kommentje:
Korrekció:
"...ugyanakkor tényleg érdekeL a válasz rá..."
2013. szept. 14. 23:25
2/7 Grielean válasza:
Ez lehet csak egyszerűen annyi, hogy amíg nem foglalkoztat valami, addig nagyon oda se figyelsz rá, viszont onnantól, hogy ennyire érdekel, automatikusan felfigyelsz arra, ha említés történik róla.
3/7 anonim válasza:
Létezik, és igen. Csak ennyit mondok, mert túl sok itt a szkeptikus.
4/7 anonim válasza:
Igyál egy sört, és ne gondolkodj ennyit ;)
5/7 anonim válasza:
Velem is így van. És mivel nem keresem a választ, inkább a válasz keres engem, ez automatikusan társul egy olyan érzéssel, hogy jó úton járok (jó időben vagyok, jó helyen). Mint egy dejavu.
6/7 anonim válasza:
Léteznek.
Gravitációs erő, tartóerő, nehézségi erő stb.
7/7 anonim válasza:
Amíg nem tapasztalod meg addig számodra nem létezik :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!