Mi a véleményetek arról hogy az univerzum jeleket ad nekünk hogy beteljesítsük a célt amiért világra jöttünk?
Olvastam egy - két Coelho könyvet, de nem értem, hogy az ürgét miért tartják ilyen nagyra. Az élet célja, mibenléte, eredete nagyon régi kérdéskör, könyvtárakat tölthetne meg az erről szóló irományok sora.
Ha pedig valaki tudja az életünk célját, értelmét, és erre nézvést jeleket is kap az Univerzumból, az igazán közölhetné ezeket.
Azaz hogy nagyon is sok futóbolond vél ilyen jeleket kapni.
Én nem követem figyelemmel Coelho munkásságát, így nincsenek bennem ellenérzések sem. Az Alkimistát már elég régen olvastam és nagyon tetszett.
Valamilyen szinten küld jeleket az univerzum, hiszen már maga az is, hogy hova születsz, meghatározza a további utadat. Később is folyamatosan vezet az utadon véletlenek, vagy akár szerencsék segítségével.
Javaslom, hogy olvasd el Szepes Mária: A Vörös Oroszlán című művét. Az is egy kicsit hasonló és élvezetes mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!