Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben? :D

Ti mit tennétek a helyemben? :D

Figyelt kérdés

Van egy kamu profilom egy közösségi oldalon. Mondhatni spirituális beállítottságú. Az emberek tőlem kérdeznek ,tanácsokat kérnek, mondhatni igazi guru lettem, pedig én csak poénból hoztam létre a profilt, de aztán híres lett.

Néha csak beírok valamit, valami spirit zagyvaságot, néha meg elolvasom és látom, hogy az illetőnek csak magánéleti, egyszerű problémája van.

Az ilyenekből aztán összegyűlik az, hogy megköszönik a tanácsot, igazam volt :DD

Írt egy férfi, hogy volt a múltkor jósnál és beavatta a jós "nagy titkokba", persze nem kevés pénzért cserébe. Utána írt nekem levelet ez az illető, hogy meg tudom-e ezt erősíteni amit neki mondott a jós....

Persze voltak még hasonló sztorik is..

Hát komolyan, nem állok jól anyagilag, de csak van bennem annyi gerinc, hogy nem húzom le az embereket több ezer ft-ról?? Pedig már annyian írtak nekem - sose kértem persze pénzt - hogy igazi Mester Kókler lehetnék. Bűntudatom lenne, ha pénzel átvágnám őket, pedig minden anyagi gondom megoldódna.

Ti amúgy hasonló helyzetben mit csinálnátok, mit tennétek?

2013. nov. 24. 20:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Túl sok nincs ebben, ráadásul tetszőleges álneveken folytathatja, a leleplezés meg két egyforma könyv után szenzáció, jó esetben létrehoz egy botránybrandet, tudod, tévé meg minden. Jíhá! :D
2013. nov. 27. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!