Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben? :D

Ti mit tennétek a helyemben? :D

Figyelt kérdés

Van egy kamu profilom egy közösségi oldalon. Mondhatni spirituális beállítottságú. Az emberek tőlem kérdeznek ,tanácsokat kérnek, mondhatni igazi guru lettem, pedig én csak poénból hoztam létre a profilt, de aztán híres lett.

Néha csak beírok valamit, valami spirit zagyvaságot, néha meg elolvasom és látom, hogy az illetőnek csak magánéleti, egyszerű problémája van.

Az ilyenekből aztán összegyűlik az, hogy megköszönik a tanácsot, igazam volt :DD

Írt egy férfi, hogy volt a múltkor jósnál és beavatta a jós "nagy titkokba", persze nem kevés pénzért cserébe. Utána írt nekem levelet ez az illető, hogy meg tudom-e ezt erősíteni amit neki mondott a jós....

Persze voltak még hasonló sztorik is..

Hát komolyan, nem állok jól anyagilag, de csak van bennem annyi gerinc, hogy nem húzom le az embereket több ezer ft-ról?? Pedig már annyian írtak nekem - sose kértem persze pénzt - hogy igazi Mester Kókler lehetnék. Bűntudatom lenne, ha pénzel átvágnám őket, pedig minden anyagi gondom megoldódna.

Ti amúgy hasonló helyzetben mit csinálnátok, mit tennétek?

2013. nov. 24. 20:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ez egy fényes karrier kezdete:-)Az igazi profik nem kérnek pénzt...valószínűleg az vagy!
2013. nov. 24. 20:22
 2/21 anonim ***** válasza:
csal vigyázz, nehogy miután ezt itt így kiírtad, feljelentsen valaki, ha valakinek bajt okozol...
2013. nov. 24. 20:26
 3/21 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a tiéd. kérlek, legyünk barátok és légyszíves küldj nekem pénzt mint az egyetlen barátodnak. Üdv jigsaw a gyerekkori barátod. :-D
2013. nov. 24. 20:37
 4/21 anonim válasza:

Ha jól értelmezem a kérdést azon tanakodsz, hogy verd-e át az embereket, akik végső elkeseredettségükben hozzád fordulnak, mert azt hiszik, hogy te hozzáértő vagy.

Hát nézd, én elhiszem, hogy kecsegtető a gondolat, hogy ezzel pénzhez jutnál gyakorlatilag 0 erőfeszítéssel, de gondolj csak bele milyen áron..

Keményen visszaélsz az emberek bizalmával és jól lehúzod őket a hazugságokkal. Ez szerinted morális? Nem túlzottan.

Ilyen helyzetben célszerű átgondolni, hogy fordított helyzetben te mennyire örülnél egy ilyen dolognak és mit gondolnál az illetőről, aki visszaélt a bizalmaddal (meg a pénztárcáddal). Ez egyszerűen csak erkölcsi kérdés. Sok emberben az alap erkölcs sincs meg, így aztán ne csodálkozzunk, ha úton-útfélen csalókkal találkozunk.

Kérlek te ne légy ilyen. Van annak az embernek elég baja, ne verd át te is!

2013. nov. 24. 20:37
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem, lehet félreérthető volt.

Nem tanakodom rajta, pont ezaz hogy van bennem annyi tartás és gerinc, hogy nem verem át őket és nem húzom le őket pénzről, hiába nem állok túl jól. Meg sem fordult a fejemben.

És volt akinek a lelki problémáját oldottam meg, mert már kajak megsajnáltam. Aztán meg is köszönte hogy segítettem neki, mert minden úgy működött ahogy én azt leírtam neki.

Csak pont ezért kérdeztem, hogy más mit tenne a helyemben. :D

2013. nov. 24. 20:43
 6/21 anonim válasza:

#4-es vagyok.

Ez esetben jól gondolkodsz :)

De miért is kezdted el ezt a kamuprofilt?

2013. nov. 24. 20:46
 7/21 A kérdező kommentje:

Puszta unalomból, meg kíváncsiságból.

Hogy mégis hogy reagálnak az emberek. Mennyire hiszékenyek. stb.

Magam sem hittem volna, hogy ennyire népszerű lesz.

Az emberek maguktól kezdtek el jelölgetni meg maguktól kértek segítséget, nem én hajtottam rájuk úgymond.

Nem én beszélem rá a hülyeségre, hanem az illető kér engem jó formán.

2013. nov. 24. 20:52
 8/21 anonim ***** válasza:
Jósolj nekem leszek èn is a barátnőd -lehet itt nyilvánosan is "nem szeretem a titkokat"persze priviben is jöhet :) vakon bízok mindenkiben ha nem jön be se jelentelek fel elfogadom hogy kókler vagy :P
2013. nov. 24. 20:58
 9/21 anonim válasza:

Hát mert megtéveszted őket igen.

Ez sem túl morális. Oké, hogy segítesz meg minden, de legalább tudná az illető is, hogy nem vagy spirituális akárkicsoda. Mert akárhogy vesszük, így is átvered őket.

2013. nov. 24. 20:58
 10/21 A kérdező kommentje:

8-as, a jóslatom azt mutatja, hogy nem lehetsz a barátnőm, mert fiú vagy, nem is lány :D

9-es, igaz hogy megtévesztem őket, de én vagyok a támaszuk is néha. nem húzom le őket pénzről, nem rossz tanácsot adok. csak egy álkép mögé és egy álnév mögé bújok.

De lehet tényleg nem túl morális.

2013. nov. 24. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!