Az életem nem teljes. Valamiért nem vagyok boldog. Miért? :' ( Többi lent
Hétfőn az öltözőben én lettem kész elsőre és kinyitottam az ajtót is mert már mindenki felöltözött...Oszt, társam szólt h menjek oda..leültem mellé a padra...és néztem az ajtót majd ott megjelent egy lánynak a feje..de csak a feje...a teste nem....ezután csapkodást hallottunk..Meg kézi után láttuk az egész testet, hogy ott állt mögöttünk..Ma is az arca kirajzolódott a táblán ...Nagyon félek és nem tudom mit akar tőlünk..mindenhol ott van ez a valaki /vagy valami/ ahol mi is..Nem képzelődök, mert nem csak én látom..suhanást hallok elmenni néha mellettem (vagy mögöttem, előttem. stb)..S.O.S.
köszi: egy kétségbeesett lány és barátai
köszi
Ejjj, de kamu...
Elárulnád, hogy mi köze a kérdésnek a kifejtéshez?
Na ne. Ilyen velem is volt! :-)
Egyszer egy augusztusi napon haverokkal elmentünk az erdőbe sátrazni. Ezer fok volt, ott volt mellettünk egy tó és gondoltuk csobbanuk egyet. Láttam valamit a bozótba nem tudtam kivenni hogy mi az, de nem is tulajdonítottam neki olyan nagy jelentőséget. Mondtam a többieknek, ők is azt mondták hogy ne foglalkozzak vele biztos egy nyúl volt. Na mentünk csobbani, de egyesével hogy a többiek őrizzék a sátrat. Megint hallottam valamit a bozótba, meg mintha v.ki figyelt volna. Na visszamentem a sátorhoz, megittunk egy üveg sört. Amikor az utolsó ember is ment fürdeni, véletlenül leejtette a szappant és... nem folytatom. Kiderült hogy SP volt, szegény nem bírta kiheverni, leugrott a hegyről és belehalt.
Úgyhogy csak óvatosan! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!