Ha a TV2-n felhívom Alexander mágust tényleg jobb lesz az életem?
Figyelt kérdés
Pl. ma olyan 4kor volt a váratlan pénz, nyeremény energia és aztán jött a gyorsító gyertya. Lehet hülyének néztek de én beveszem a szövegét meg azok a visszajelzések is... van benne valami ?2013. szept. 2. 21:17
2/18 anonim válasza:
A te életed nem lesz jobb, az övé viszont igen - a pénztől, amit ilyen hülyeségre költesz.
3/18 anonim válasza:
Azért a pénzért inkább hívd fel egy jó barátodat és beszéljétek meg a gondjaidat. Vagy igyál egy sört belőle, miközben a többi betelefonálót hallgatod. Azzal is többre mész és legalább röhögsz egy jót.
4/18 anonim válasza:
Nem lesz tőle jobb az életed.Ezeknek a műsoroknak az a célja hogy minél több ember hívja föl a telefonszámot ès minèl több pênzt tudjanak szerezni.
5/18 anonim válasza:
Elég rá nézni az egészre egy nagy ÁTVERÉS,és ha meg figyeled általában az 50 év fölötti öregasszonyok telefonálnak be.Röviden NEHOGY be telefonálj!!!
6/18 anonim válasza:
Valamit félreértettél,ha felhívod a mágust akkor neki lesz jobb az élete,és a mögötte álló cégnek-ami nem lehet kispályás ha ennyi tv csatornán adják a műsort...
7/18 anonim válasza:
#1. a Dunába az embereket bele szoktát löKni ! :) Szerintem ha már tényleg hiszel az ilyenben és mindenképpen pénzt adsz ki ilyenért, akkor menj el egy jóshoz aki nem fél mondatot mond azért a pénzért, hanem egy egész bekezdést.
8/18 anonim válasza:
Van olyan betelefonáló, akit be is kapcsolnak? Szerintem csak etetés van. Illetve módosítok. Csak etetés van. Ezek az emberek pont annyit értenek a jósláshoz, mint azok a hülye libák, akik a betelefonálós játékokban izguljak hülyére magukat.
Nem véletlenül a párhuzam. Ugyanott gyártják ezeket a műsorokat, ugyanazzal a személyzettel, valahol Budán.
10/18 anonim válasza:
Ha betelefonálsz, akkor okosabb leszel, a tudás viszont valamelyest javítja az életminőséget. "A telefonálás okosít"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!