Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha a TV2-n felhívom Alexander...

Ha a TV2-n felhívom Alexander mágust tényleg jobb lesz az életem?

Figyelt kérdés
Pl. ma olyan 4kor volt a váratlan pénz, nyeremény energia és aztán jött a gyorsító gyertya. Lehet hülyének néztek de én beveszem a szövegét meg azok a visszajelzések is... van benne valami ?
2013. szept. 2. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne, akkor lehet, hogy valóban jobb lesz az életed, legalábbis a vonzás törvénye alapján, de abba is gondolj bele, hogy az a sok mágus egymást miért nem delejezi meg, hogy ne kelljen nekik ott naponta órákat beszélni egy kis havi fix jövedelemért.
2013. szept. 3. 07:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Valamikor régebben én is próbáltam betelefonálni, akkor valami javas asszony volt a tvben. Nekem az volt a benyomásom, hogy előre rögzített filmet játszottak le, és azért nem kapcsoltak be a műsorba. De így is bánta 650 Ft-om - akkor még ez elég szép pénz volt.
2013. szept. 3. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Alexander mágus? váratlan pénz, nyeremény energia, gyorsító gyertya? :D :D :D :D xD
2013. szept. 3. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, hogy felvételről megy
2013. szept. 3. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Már azt ki kellene toloncolni, aki a gyorsító gyertya esetet után ilyen kérdést feltesz.

És a mágussal együtt.

Egyébként a visszajelzések tuti színjáték, csak mondom.

2013. szept. 3. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Alexander mágus :DDD

Bocsánat, de ki engedte neki a "mágus" szót a neve mellé rakni???

Először is, egy IGAZI mágus kerüli az embereket, a feltünést. Ő magát fejleszt... ugymond emberólomból emberarannyá!

Max. az ő sorsa javul a telefonhívásokkal! De meddig?

Mellesleg nem gondoltál arra, hogy megszervezik, hogy a studiobol ki hív be mintha... ?

2013. szept. 3. 20:38
 17/18 Gyémántlány ***** válasza:
Nem, nem lesz jobb az életed. Alexander mágus nagy eséllyel csak egy "rokon" akinek pénz kellett, ezért beugrott egy kis lóvéért a családi "nyúljuk le az idős és a hiszékeny emberek fizuját" vállalkozásba. Ha szeretnéd, hogy pénz álljon a házhoz, csinálj te is egy jóscsatornát, a magad fajta emberek hívásaiból "váratlan pénz" nélkül is kiváló, boldog és teljes életet fogsz élni.
2013. szept. 3. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez beleillik az összeesküvés elméletbe, mi szerint szándékosan butítják a népet a tv-n keresztül!

Hát minden esetre bőven van nekik mijen osztozni, Ugyan is nem vagy egyedül aki beveszi a szöveget!

2013. szept. 4. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!