Sátánisták szerint mi lesz azzal aki a jobb kéz felöli utat követi?
Figyelt kérdés
Úgyértem a halál után2013. aug. 27. 19:35
1/5 anonim válasza:
Semmi. A sátánisták nem hisznek a halál utáni életben. Úgy gondolják itt és most kell élni, mert nincs túlvilág.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem igaz, mert szoktak démonokkal találkozni, és ők a túlvilágon élnek
2013. aug. 27. 19:50
3/5 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a mennyországba nem engedik be, így végül vissza kell mennie a pokolba, ahol viszont arra a sorsra fog jutni, mint az istenhívő bűnös lelkek.
5/5 anonim válasza:
Megsúgjam, én miben hiszek? Nincs menny és pokol. Amikor meghalunk, szembesülünk az összes életünkben elkövetett baklövéssel, még a legapróbbal is, amit valaha elkövettünk és ami miatt sokáig őrlődtünk, míg egy napon el nem felejtettük. Ez mind a nyakadba fog zúdúlni. Tegyük fel, meghaltál és valami más helyen ébredsz fel, egy iskolapadban, előtted egy nagy köteg ixelgetős teszttel, amin minden bűnöd, minden vétked, minden fájdalmad fel van sorolva és minddel el kell számolnod. Ha nem vagy őszinte, örök időkig őrlődni fogsz a hibáidon és nem lesz kiút. Szerintem nincs ennél nagyobb szenvedés, ez a pokol. De ha őszinte vagy, talán tiszta lappal, új életet kezdhetsz más emberként. Én ebben hiszek. S épp ezért tök nem érdekel, hogy mi helyes és mi nem, úgy élek, ahogy nekem jól esik, járom a saját utam és kész. Aztán majd ha lement a nap, gyónok egyet;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!