Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi tehetnék, hogy jobbra...

Mi tehetnék, hogy jobbra forduljon az életem?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok, van barátom, akivel együtt élek, dolgozom, de nagyon rosszul érzem magam.

Kezdve azzal, hogy a barátommal nem szeretjük egymást, de mégsincs bátorságom lépni, mert félek az egyedülléttől, meg lehet, nem is tudnám egyedül fenntartani magam.

A munkahelyemet gyűlölöm, azt is, amit csinálok, és a légkört is, a kollégákkal se annyira jó a viszonyom, mert folyamatosan cserélődnek az emberek, mindig tele vagyunk újakkal stb, rengeteg a kavarás, a hazudozás, pletykálás, kibeszélés stb.

A családom 200 km-re lakik, alig vártam, hogy felnőjek, hogy eljöhessek otthonról, de nem sokkal jobb a helyzet. :(

Valami ötlet?

2013. febr. 26. 18:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Semmi értelme nincs az életemnek, szánalmas vagyok, életképtelen, amit mindig meg is kapok másoktól, üres vagyok belül.
2013. febr. 26. 18:01
 2/4 eNerdzsy ***** válasza:

Először is hidd el, hogy képes vagy javítani az életeden, hogy több örömben legyen részed!

Másodszor pedig találj egy igazi társat magadnak, aki szeret, bátorít és támogat.

2013. febr. 26. 18:14
 3/4 Diavolino44 ***** válasza:

hmm.

Először is érdekes, hogy pont ezotéria kategóriába tetted fel kérdést, itt nem hiszem, hogy túl sok építő jellegű választ fogsz kapni. A szkeptikusok elküldenek antidepresszánsokért, a hívők, meg a saját lelki beállítottságuk alapján be skatulyáz, hogy rossz csillagzat alatt születtél, vagy elraboltak a raptoidok, stb. S mivel én sem vagyok különb náluk, ezért én is próbálom a saját meglátásom szerint osztani az eszet.

Ami nekem elsőre fura volt. Az, hogy menekülsz a családod elől. A világ ami körülötted van az tükör. Nem lehet elmenekülni, valami elől amit eléd rakott a sors. Ha nem békélsz meg a helyzeteddel a világ végére is mehetsz, akkor is olyan emberek között leszel akit utálni fogsz.

Senki nem fog megváltozni a te kedvedért. Csak nézd meg ezt a fórumot, mindenki ragaszkodik a saját igazához, senki nem hajlandó változtatni a hozzáállásán az életszemléletén. Ezért neked kell!

Mit tettél azért ,hogy az életed, jobb legyen?

Tudod, én sokszor nem értem az embereket, mi az ,hogy belül üres? Nem hiszem el, hogy nem tudsz találni valami kicsit, bármi kicsit, amiben örömödet leled?

Sport, olvasás, ismerkedés, a nap 24 órája nem elég sokszor, mert annyi mindent szeretnék egyszerre csinálni.

Ha üresnek érzed magad belül ,az baromi jó dolog, mert akkor rengeteg hely van tölteni bele valamit!

Bulgakov Mester és Margaritájában van egy mondat, ami szerintem nagyon igaz a jelen társadalomra.

"A legnagyobb bűn a gyávaság!"

Nézz bele az életedbe.. ha nem mersz egy lépést sem megtenni, csak kívülről várod a segítséget, akkor az életed még sz@rabb lesz... S ehhez nem kell nagy jós tehetségnek lenni.

Ha szükséged van némi lélekmelegítésre, Javaslom Popper Péter, Műller Péter előadások hallgatását a youtube-on.

2013. febr. 26. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sajnos értem, mit jelent üresnek lenni. Az utóbbi években nagyon sok problémám volt és néha úgy érzem, hogy kiégtem. Kérdező, fogalmam sincs, mi erre a megoldás, szerintem a szerencsére is szükség van, de azért ne felejts el magadért is tenni valamit. Amúgy én azt látom, hogy azok fognak ki többnyire rossz párkapcsolatot, akik menekülnek a családjuktól, nekik minden nehezebb, sajnos én is az ő táborukban vagyok.
2013. febr. 26. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!