Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lát itt valaki aurát? (vagy...

Lát itt valaki aurát? (vagy akár többet)?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat légyszi :)

2013. nov. 12. 15:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem ugyanolyannak látják
2013. nov. 13. 17:42
 22/26 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok akik látják a színeket, én pl nem :)
2013. nov. 13. 17:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Néhány kérdésem van:

mi is pontosan az aura?

hogy lehet az, hogy nem mindenki egyformának látja?

Mert ha elfogadjuk, hogy nem mindenki látja ugyanolyannak, akkor abból nyilvánvalóan következik, hogy az aura nem az adott személy sajátja, mer rajta kívülálló tényezőktől is függ, legalábbis egy ilyen külső tényezőről biztosan tudunk, ez pedig a megfigyelő személye.

Ebből viszont az következik, hogy egy auralátó semmiféle objektív információt nem nyerhet az aurából, hiszen ő maga is befolyásolja annak milyenségét.

2013. nov. 13. 18:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Én nem láttam,de mindenkinek van aurája és mindenkié másmilyen.Attól még hogy nem látod nem biztos hogy nem létezik mondom a szkeptikusoknak!
2013. nov. 30. 17:57
 25/26 anonim ***** válasza:
57%
Én se láttam még 10 lábú, 3 f@s.z.ú vizilót, de tudom hogy van!!
2013. nov. 30. 18:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Látom sok it a Miki mókák :D de válaszolva a kérdésre és ki elégíteni a szkeptikusokat szerintem az aura az a testhönk ott van de mégsem látjuk ez egy elég elfogadható válasz szerintem és lehet hogy 1000 évek ezelőtt igy hívták és nem ugy hogy testhőmérséklet
2014. aug. 23. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!