Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jézusom, mi volt ez? Én...

Jézusom, mi volt ez? Én többet nem merek aludni!

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon rossz álmom. Az volt benne, hogy egy seprűnyéllel akartak megerőszakolni. Fel akarták dugni a végbélnyílásomba. (Légyszí ne röhögjetek, nagyon rossz érzés volt) Már majdnem rám került a sor, és valamiért tudtam, hogy ez csak egy álom. Csípkedtem magam, hogy kelljek föl, magamba is haraptam, de csak nem keltem. Aztán mégis fölkeltem, de valahogy mégse. Nem tudtam mozogni, kiabálni akartam anyunak, de mégse tudtam, de láttam. Nagyon rémisztő volt. Aztán valahogy visszakerültem az álmomba, és ott tartottam, hogy már megszöktem, azok elől akik bántani akartak. Aztán fölébredtem, és csak kapkodtam a levegőt. Fél 6 körül volt, és már vissza se mertem aludni.

Én nem tudom mi volt ez, még soha nem történt ilyen, de nagyon félek a ma estétől. Nem akarom még egyszer ezt átélni.

A válaszokat előre is köszönöm, nagyon sokat jelent ez nekem!

2013. nov. 1. 13:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A kamaszkor a 'hülye álmok időszaka'. Tapasztalatból mondom. Hogy mit jelentett ez az álom? TALÁN úgy érzed, hogy valami ellen nem tudsz tenni. (kérlek írj, hogy telibe találtam-e.) Ne aggódj! Az pedig, hogy nem tudtál mozogni talán amiatt lehetett, hogy ráfeküdtél valamidre (kéz láb stb.) Ha éjszaka elalszol szite 100%, hogy ez nem visszatérő álom. Tehát nincs félni valód. De attól még lehet egy-két hülye álmod majd még.
2013. nov. 1. 13:23
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Az alvásnak a legmélyebb fázisában az ember nem tud mozogni, hogy álmában ne tudjon véletlenül kárt tenni magában. Ha ebből hirtelen ébredsz föl akkor nem fogsz tudni megmozdulni. Velem már rengetegszer előfordult. Valóban nem kellemes érzés, de nem kell betojni tőle.
2013. nov. 1. 13:24
 3/23 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2013. nov. 1. 13:26
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

Elraboltak az UFO-k és anális beültetésed volt.

Most már alhatsz nyugodtan, túl vagy rajta.

2013. nov. 1. 13:27
 5/23 A kérdező kommentje:

17 éves lány vagyok.

Hát van egy pár dolog, ami ellen nem tudok tenni, de azok ellen senki nem tudna.

Egyébként ez most jutott eszembe, hogy tegnap érkezett meg a terrárium, meg vettem egy hörcsögöt is. És ugye teljesen izgatott voltam, meg boldog meg minden. Lehet, hogy ez is közrejátszott?

2013. nov. 1. 14:00
 6/23 anonim válasza:

Lássuk mit is mond az álmoskönyv a seprűnyélről:

Nők álmában seprűnyélen lovagolni: önhittség, a férfiak lenézése és irigylése; úgy gondolod, hogy ha férfi lennél, mindent jobban csinálnál mint ők.

Irigykedés az ellenkező nemre.

Férfiálomban seprűnyél: bizonytalankodsz a saját férfiasságodba vetett hited nagyszájúskodással támasztod alá, ezzel persze nem tudsz mást meggyőzni; a gyengédség nem gyengeség!

1.Ne nézz meg mindenféle szemetet az interneten, TV-ben ami ellen nem vagy még lelkileg felvértezve mert előbb-utóbb a szervezeted benyújtja a számlát.

2.Ne zabálj be lefekvés előtt, mert rosszat fogsz álmodni.

3.Látod, anyu nélkül is megszöktél a csúnya bácsik és seprűnyél elöl.(˙clapping)

4.Mi oka lenne bárkinek is arra a környezetedben, hogy "hátba támadjon"? Elfecsegtél valami bizalmasat? Ártottál aznap/közelmúltban valakinek? Merj bocsánatot kérni...

5.A szex jó dolog. Nem kell tőle félned.

2013. nov. 1. 14:17
 7/23 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem nézem le a férfiakat... És nem is vagyok irigy rájuk. Szeretek lány lenni.

Nem nézek olyan dolgokat, amiket nem bírnék. tudom hol a határ. Legutoljára, ami kicsit durva volt, az a Trónok harca volt.

Nem árultam el senkit, főleg nem a barátaimat. És nem vagyok az a fajta, aki csak úgy megbántja az embereket meg beszólogat nekik. Inkább az a csöndes típus vagyok.

A szex lehet hogy jó dolog, de nem akkor ha seprűnyéllel akarják... :D

Viszont nem tudom az fontos-e, de nagyon önbizalom hiányos vagyok...

2013. nov. 1. 14:34
 8/23 anonim válasza:

A szexről én is azt hallottam, hogy jó dolog.:)Neked valóban az volt?Fájdalmas?

Van ennek az álmodnak egy tágabb vetülete is.Korodnál fogva valamiféle válaszút elé állított a lelkiismereted: anyu vs pasik.Nem fogod elveszíteni anyud a hapsik miatt.Magasabb szintre kerül a kapcsolat, de elveszíteni nem fogod.Nyugi legyen:)

Nem a lidércek ültek rá a mellkasodra.Nyugi.Nem is a rossz lelkiismereted. Rosszkor ébredtél fel egy rossz álomból, velem is előfordult már, be voltam tojva, de felébredtem végül.Egyszer fordult velem elő...Az egy nagyon csúnya elszakadási/szakítási folyamat kellős közepén volt.Akkor egyszer.Miután megoldottam a kérdést, soha többször.

2013. nov. 1. 15:37
 9/23 Julianne Moore válasza:
a hivatalos magyarázat alvásparalízis.há rákeresel rengetek beszámolót fogsz itt találni,amik hasonlóak a tiedhez. [link]
2013. nov. 1. 16:27
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Amit az utolsó linkelt, teljesen illett rá.

Én szerintem ma nem alszok, még vissza gondolni is rossz rá.

2013. nov. 1. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!