Jézusom, mi volt ez? Én többet nem merek aludni!
Volt egy nagyon rossz álmom. Az volt benne, hogy egy seprűnyéllel akartak megerőszakolni. Fel akarták dugni a végbélnyílásomba. (Légyszí ne röhögjetek, nagyon rossz érzés volt) Már majdnem rám került a sor, és valamiért tudtam, hogy ez csak egy álom. Csípkedtem magam, hogy kelljek föl, magamba is haraptam, de csak nem keltem. Aztán mégis fölkeltem, de valahogy mégse. Nem tudtam mozogni, kiabálni akartam anyunak, de mégse tudtam, de láttam. Nagyon rémisztő volt. Aztán valahogy visszakerültem az álmomba, és ott tartottam, hogy már megszöktem, azok elől akik bántani akartak. Aztán fölébredtem, és csak kapkodtam a levegőt. Fél 6 körül volt, és már vissza se mertem aludni.
Én nem tudom mi volt ez, még soha nem történt ilyen, de nagyon félek a ma estétől. Nem akarom még egyszer ezt átélni.
A válaszokat előre is köszönöm, nagyon sokat jelent ez nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!