Jézusom, mi volt ez? Én többet nem merek aludni!
Volt egy nagyon rossz álmom. Az volt benne, hogy egy seprűnyéllel akartak megerőszakolni. Fel akarták dugni a végbélnyílásomba. (Légyszí ne röhögjetek, nagyon rossz érzés volt) Már majdnem rám került a sor, és valamiért tudtam, hogy ez csak egy álom. Csípkedtem magam, hogy kelljek föl, magamba is haraptam, de csak nem keltem. Aztán mégis fölkeltem, de valahogy mégse. Nem tudtam mozogni, kiabálni akartam anyunak, de mégse tudtam, de láttam. Nagyon rémisztő volt. Aztán valahogy visszakerültem az álmomba, és ott tartottam, hogy már megszöktem, azok elől akik bántani akartak. Aztán fölébredtem, és csak kapkodtam a levegőt. Fél 6 körül volt, és már vissza se mertem aludni.
Én nem tudom mi volt ez, még soha nem történt ilyen, de nagyon félek a ma estétől. Nem akarom még egyszer ezt átélni.
A válaszokat előre is köszönöm, nagyon sokat jelent ez nekem!
alvásparalízis és elfojtott szexuális vágy együttese.
Alvásparalízis: felébredsz, de nem tudsz mozogni. Zúg a fejed. Az egyetlen megoldás ha "visszazuhansz az álomba".
Elfojtott szexuális vágy: talán kicsit többre vágysz? Szeretnéd az anális szexet csak nem mered kipróbálni?
Előre is bocsi ha valakinek undorító, de aranyerem van. Már kb. több mint 5 éve, de nem mertem elmenni dokihoz, mert féltem, meg milyen kellemetlen helyzet ha a fenekembe turkál. Aztán most egy pár hete mondta a háziorvosom, hogy már épp ideje lenne elmennem... De én nem merek.
Egyébként egyszer régen kaptam kúpot, asszem szorulásra, arra emlékszem. Hú de sz*r volt..
Julianne-nál a pont. Tényleg nem szexualitás.
A kúp és az aranyér foglalkoztat, félsz a vizsgálattól,ennek van ilyen hatása. Szerintem aludj nyugodtan.
A te döntésed, de köze lehet annak, hogy a karriert a magánéleted elé helyezed a dologhoz. Bár igaz 17 évesen még gyerek az ember, nem szabad felnőttekhez hasonlítani, de szerintem ezt idővel jobban jársz ha újragondolod majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!