Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg be lehet vonzani...

Tényleg be lehet vonzani dolgokat? Példa lent

Figyelt kérdés
van egy kerekesszékes ismerősöm, s mióta őt ismerem, nagyon nagyon parázok attól, hogy mi lenne ha én is kerekesszékbe kerülnék. De többek közt ő is ezzel ..szogat, hogy ne ezen járjon az agyam, mert "bevonzom" magamnak a bajt, és még sokan mondták, hogy ne arra gondoljak, amit NEM akarok, mert az történik meg, amire gondolok, amire rá van álla az agyam. Ebben mennyi igazság van? tehát ha ezen parázok sokat, hogy mozgássérült leszek, akkor nagyobb esélyem van, hogy összetöröm magam pl motorozás közben, és úgy maradok?
2013. nov. 6. 18:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%

van egy ilyen mondás...rossz az aki rosszra gondol...

vagy szegény embert az ág is húzza...h mi köze ehhez, gondolkodj el rajta!

2013. nov. 6. 18:12
 2/18 anonim válasza:
vagy pedig, : ne fessd az ördögöt a falra, mert megjelenik.
2013. nov. 6. 18:13
 3/18 A kérdező kommentje:
értem, miért írod ezt... és igazad van. De az összefüggést nem értem! Azért mert gondolok egy bizonyos dologra, mitől történik meg? de nálam mindig csak a rossz dolgokkal. jóra hiába gondolok, az sosem, mindig csak a rossz.
2013. nov. 6. 18:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nalam mukodott es mukodik is mind rossz, mind pedig jo dolgokkal. De van ehhez egy pontos way ahogy gondolnod kell a dologra. Tehat nem eleg arra gondolni hogy hmm de jol esne a csokissuti, hanem elkepzelni magadban ahogy eszed, elotted van, kibontod stb. es szinte erezni. :)
2013. nov. 6. 18:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Eleg furan hangzott.. Bocsi xD
2013. nov. 6. 18:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Én fordított történetet ismerek. Egy kerekesszékben ülő erősen gondolt mindig a járásra és egyszer felkelt és járt. Működött! A Titok működött! Eszméletlen mega-giga hyper-szuper dolog ez a bevonzás. Vonzzál Te is! 10 milliós fizetés? 20 milliós luxusautó? 100 milliós villa? Maiajhogy höjj! A tiéd lehet mind! Csak vonzanod kell! Na de nem akárhogy, mert jól kell gondolni mindig! Na ezért nem sikerült még neked, mert nem hiszel benne eléggé! Meg nem jól gondoltál!

Hogy nézel ki fiam? Vonzol te rendesen?

2013. nov. 6. 19:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem tudom mi ebben az érthetetlen? Ha a csokievésre gondolsz, és nem csak sóvárogsz utána, meg is eszed gondolatban, egy idő után csak arra fogsz emlékezni semmi másra. A rossz dolgok feledésbe merülnek!
2013. nov. 6. 19:07
 8/18 A kérdező kommentje:
a kérdésem az, hogy hogyan lehetsées ez? hagyjuk most az univerzumot, meg egyéb ilyet. (hisze benne, ne azért...) de mi és hogyan történik? Példám: félek a bkv ellenőröktől, holott mindig megveszem a bérletem, de félek, hogy otthon hagyom, vagy valami. Mikor nálam van, sosem jön ellenőr, na most múlt héten egyetlen egyszer felejtettem otthon, és rögtön jött... Azt magyarázza el nekem valaki, hogy hogyan történik mindez? hogyan lehetséges hogy az történik amire gondolok????
2013. nov. 6. 20:47
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

ennek az univerzumos-titok dolognak van már tudományos ágazata is, a quantumfizika... a követői úgy gondolják, és ezt tudományos kísérletekkel is igazolták(ha érdekelnek, keresgélj, mert én most nem állok neki, de megtalálod), hogy egyidőben létezik az összes lehetséges jelen, az összes lehetőség... és az ember dönti el, melyik legyen az, ami valóban megtörténik, mert a gondolataival, érzelmeivel hullámokat gerjeszt, és ezeknek a hullámoknak a milyensége dönti el, hogy melyik lehetőséget vonzod be magadhoz, mivel hasonló hasonlót vonz...így teremtesz...hozok egy egyszerű példát: van egy ismerősöm, aki ki akarta ezt próbálni, ezért egész nap valami olyan dologra gondolt, amivel normális esetben biztosan nem találkozna: egy hulatáncosra. Elképzelte magában rengetegszer a nap folyamán és kijelentette, hogy ő ma ezt látni fogja. Aztán mikor egy autó megelőzte, ott billegett a kalaptartón egy kis hulatáncos figura a másik autóban :)

Vonzás nem véletlenül kapta a vonzás elnevezést, mivel hasonló hasonlót vonz. A környezeted, életed a gondolataidhoz, de mind inkább az érzelmeidhez fog igazodni, olyan vagy, mint egy mágnes...ha negatív vagy, a negatív töltetű dolgokat vonzod, ha pozitív, akkor a pozitív töltetűt. Elvileg a quantumfizika alapján akár egyszerre több helyen is lehetsz, úgy változtathatod a világot magad körül, ahogy csak akarod. Van is erről egy film: Mi a fenét tudunk a világról....azt hiszem, ez a címe.

Egyébként a hogyan mindegy is...én is tapasztalom a működését, és nem kell tudni, hogyan, elég ha azt tudod, hogy kell használni.A legfontosabb, hogy mit érzel...a gondolatokat szokták hangsúlyozni, de annál sokkal fontosabb, hogy valóban át kell érezned, amit szeretnél. Hiába gondolsz valami jóra,ha közben félelmet érzel, mert még mindig ott van benned...

A dkv ellenőr is azért jött,mert arra gondoltál folyamatosan, hogy mi van, ha jönni fog....gondolj bele, vannak, akik évek óta bliccelnek és sosem kapják el őket...vajon miért?

2013. nov. 6. 22:47
 10/18 anonim ***** válasza:
bocsi, bkv :D nekem dkv van, azért kevertem
2013. nov. 6. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!