Létezik bevonzás? Betudunk vonzani dolgokat az életben?
Sokak szerint létezik a vonzás törvénye működik. De azért nekem nagyon sántít, hogy mindig csak a rossz dolgokra??? Ha mondjuk a lottóötöst mondanád, hogy "haha, most jól ixelek.." na az már nem biztos, hogy alátámasztaná a vonzás törvénye tézist.
Tudat alatt érezhetted, hogy a srác nem az "IGAZI" és ez vonzotta, hogy magadban azt mondd, hogy "haha persze biztos nem", mert már tudattalanban érezted a szakítást, de fordítva nem hinném.
Egyértelmű válasz IGEN van ilyen
Én csak az utóbbi fél évre nézve se tudom megmondani neked hány ilyen helyzetet éltem át, hogy csak gondoltam rá és bevált. Átfutott az agyamon és 5perc múlva ott volt a szitu.
Érdekes helyzetekkel találkozhatsz így. Ha egy kicsit oda figyelsz a körülötted zajló eseményekre. Főleg akkor, ha hiszel is benne… Nekem olyan is volt, hogy tudatosan bevonzottam a történéseket. De vigyázni kell vele, mert veszélyes „játék” nem csak jó dolgokkal történik meg
Én hiszek ebben. Pasiügyekben bejött. Volt régen ilyen hülye ideálom, hogy hosszú hajú, metálos, reál beállítottságú pasast szeretnék. Ne nevessetek ki, de tényleg ilyen hülye voltam régen, hogy ez számított... Nemsokára meg is kaptam. Minden kritériumnak megfelelt.
Sajnos azt elfelejtettem "kívánni", hogy kedves legyen, figyelmes, törődő... ugyanis egyik sem volt, hanem egy bunkó f*sz... Vigyázni kell az ilyenekkel, mert tényleg azt vonzza be az ember, amit megfogalmaz! Agykontroll.
Volt egy másik. Olyan pasit kívántam magamnak, aki forgószélként söpör végig az életemen... mert nagyon untam az akkori életem. Pár nap múlva meg is érkezett. Csodálatos pár hetet töltöttünk együtt, aztán oly hirtelen távozott, ahogy jött. Na, most már tudom, nem fogok többé forgószelet kívánni, ha komoly kapcsolatra vágyom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!