Akik spirituálisan"felébredtek", azoknak könnyebb vagy jobb ettől az életük?
Arra gondolok hogy Én legalábbis minnél többet böngészek,és kutatom az igazságot annál "meredekebb dolgokra bukkanok.Ettől szerintem egyáltalán nem könnyebb az ember élete,sőt pont hogy ez a sok információ,ami valljuk be nem túl rózsás képet fest le világunkról(illuminátusok,összeesküvések,chemtrail,háttérhatalmi irányítás,és kizsákmányolás)pont hogy nyomasztja az embert...szóval Ti hogy vagytok ezzel?
Ráadásul sokszor már azt gondolom hogy ez is csak népbutítás...
"Jobb, mert oda bemenekülnek, hogy ne legyen olyan szürke az életük, illetve, hogy anélkül érjék őket érdekes új ingerek, hogy bármi megterhelőt is csinálnának."
Pont az menekül, aki nem mer szembenézni a valósággal! Nem gondolod? A spirituális gondolkodás nem a henyéléssel egyenlő, HANEM azzal, hogy nagyon jól tudom, hogy mit tehetek és mit nem... Na, meg ha megteszem, milyen következményekkel kell számolnom!... A materialisták meg homokba dugott fejjel, azt hiszik, hogy a pénz, kaja, pia, szex... mindent megold! NA ez a henyélés!
"Ezt a "felébredést" hirdető emberek legalább annyira buták, ostobák, mint az igazhívők. Csak hát, Ők azt hiszik, hogy tudnak valamit, amit másokkal is el tudnak hitetni!!"
-Köszönjük, hogy ennyire leplezetlenül minősitetted magad!
Pont az menekül, aki nem mer szembenézni a valósággal! Nem gondolod?
De pont így gondolom. Ezért írtam azt, amit. Az hogy az ember úgy titulálja magát, hogy ő látja a valóságot, és más nem, mert ő nagyon felvilágosult tökéletes jellemképe az önámító nárcizmusnak. Mindenki szeretné magát feljebbvalónak gondolni, mindegy hogy hogy. Valaki márkás cuccot hord, van aki hülyeséget csinál tévében, van aki halmozza a pénzt, van aki erőszakos, és van aki kitalál egy mögöttes feljebbvaló világot és odaképzeli magát és felruházza egy nem mindenki számára ismeretes áltudással.
Mert ha sokan szajkóznátok nem csak itt, egymással logikai összefüggésben lévő elméleteket, amiket nem lehet alapjában megdönteni 8 általános birtokában egy kávé megivása alatt oké azt mondom jó lehet, hogy találtatok valamit. De itt a fórumon, csak pszihológiai kortünetek tömkelege van. Hogy idézzek valakit:
"Itt mindenki egyéniség."
A valósággal szembenézés, az a "lehet", és a "lehet hogy nem" beismerése, nem a gyíkok,úr piramisok, és a többi baromság (chemtrail, indigó, kristály, avtár) szajkózása ingyen fórumokon. Mindenki csak Neo akar lenni, mert ő egy montázs alatt megtanult menőn hajolgatni, és vallásos hasonlatokban beszélni.
Kíváncsi lennék mi az amivel nektek tisztán látóknak, jobb az életminősége, vagy a jövőbeli perspektívátok, mint mondjuk nekem, aki nem hiszem, hogy gyíkok politikusnak öltözve döntik el hány dollár a benzin. Valamint kíváncsi vagyok, a fórumokon rinyáláson, és a paranormal, meg a többi űrszittya lapokon történő rinyáláson kívül mennyivel és miben éltek máshogy, mint mondjuk egy ember, aki megtesz mindent, mondjuk, hogy megvegyen magának egy motort, vagy valamit.
Szeretem, mikor a tisztánlátást a rémképek felállításával definiáljátok, és nem is kell balfék politikus, mert kitaláltok mögé ufókat ha semmi sincs ott.
Nem értem minden általatok felsorolt bármi, hogyan is akadályozhatna engem abban, hogy azt csináljam, amit akarok? Mert én éppen azt teszem. Tudod mit, még egy ufo sem farkalt nekem keresztbe, ha elcsesztem valamit, az a saját ügyetlenségem miatt volt és nagy mérgemben, nem kezdtem el bűnbakot keresni.
" A spirituális gondolkodás nem a henyéléssel egyenlő, HANEM azzal, hogy nagyon jól tudom, hogy mit tehetek és mit nem... Na, meg ha megteszem, milyen következményekkel kell számolnom!..."
Ez meg nem spirituális gondolkodás, hanem felnőtt gondolkodás. Semmi spirituális nincs abban, ha mondjuk hosszú távra tervezek, vagy felvállalom önmagam. Ezt a mondatodat konkrét spirituális példa nélkül nem is lehet érteni.
Mennyi zavaros zagyvaság! Ember, a trollokat ne nézd már! A becsületes gondolkodó igenis hosszasan eltöpreng évezredes bölcseletekből merítkezve is, és nem ragaszkodik semmilyen világképhez, csak eljátszik az esélyesebbeken kívül is bármivel, ha nem nagyon frábátó szintű. Ne tekintsd már ezósnak az ostobákat, nagyon kérlek! Az ezótévé neve ne legyen már elég az érveléshez! Elszigetelt ismeretek kereséséről beszélünk, amibe tényleg sok marhaság is beleférhet, de ami igazán merész feltételezés, annál mi normálisak sose hisszük, hogy értünk hozzá, és sajnos vagy szerencsére humorba fullad. Ilyenkor jössz te a képbe, teljesen süketen arra, hogy gyakorlatilag mindenki hülyül vagy ironizál (mivel egyértelmű kéne legyen, hogy senki se látott még pl. reptoid albérletet), és elmondod... Persze ha valaki szintén komolyan mást mond, pl hogy lehetünk nyitottabbak (nem élhet minden reptoid öröklakásban, már ha vannak), akkor ő se normális, mert nem szigorúan a tudományos módszer szerint választ kutatnivalót...
Mondom ezt "ezósként", Icke és Egely munkásságán jókat röhögve és sírva, a kvantumfizika meglepő fordulatait nem értőként, és így estefelé kissé túlságosan jóllakottan.
"De pont így gondolom. Ezért írtam azt, amit. Az hogy az ember úgy titulálja magát, hogy ő látja a valóságot, és más nem, mert ő nagyon felvilágosult tökéletes jellemképe az önámító nárcizmusnak. Mindenki szeretné magát feljebbvalónak gondolni, mindegy hogy hogy. "
Nem tudom itt kire célzol. Nem érzem magam feljebb valónak. Én csak azt irom, amit már tapasztaltam. Szavakkal dobálódzni nem szoktam.
" De itt a fórumon, csak pszihológiai kortünetek tömkelege van. "
Ezzel egyet értek... Nagyjából. Ezért én sem válaszolok minden baromságra, hanem csak értelmes kérdésekre értelmes feltevésekre.
"Mindenki csak Neo akar lenni, mert ő egy montázs alatt megtanult menőn hajolgatni, és vallásos hasonlatokban beszélni. "
Hidd el, van, akit a tehetsége hajt e felé a dolgok felé, nem pedig a NEOság. Ne általánositsunk! Persze, azok közt, akik hirdetik magukat, már-már "nyomják" magukat az emberre, azokkal én is bajban vagyok.
"Kíváncsi lennék mi az amivel nektek tisztán látóknak, jobb az életminősége, vagy a jövőbeli perspektívátok, mint mondjuk nekem, aki nem hiszem, hogy gyíkok politikusnak öltözve döntik el hány dollár a benzin. Valamint kíváncsi vagyok, a fórumokon rinyáláson, és a paranormal, meg a többi űrszittya lapokon történő rinyáláson kívül mennyivel és miben éltek máshogy, mint mondjuk egy ember, aki megtesz mindent, mondjuk, hogy megvegyen magának egy motort, vagy valamit. "
Tisztánlátó nem létezik... A spirituális ember... Az IGAZI spirituális ember: Nem "száll el"! Emberként éli minden napjait (eszik, iszik, szorakozik, családot alapit, dolgozik, szep dolgokat vesz stb.) DE nem csak ezekre szentel időt, hanem a lelkére is... A sajátjáéra és az emberekére. Látja a térben a szimbólumokat. Ha szembejön vele valaki, már az is az... és értelmezi, hogy mit is jelent ez számára (Nem betegesen... Ha szüksége van rá, akkor felfigyel rá). Minden, ami minket körül vesz, az nekünk szól! Figyeld meg, ha nagyon ideges vagy, rossz napod van, milyen emberekkel találkozol, milyen a környezeted?... és figyeld meg akkor is, ha boldog vagy! :) Ez mind Te vagy! Neked szól!
"Szeretem, mikor a tisztánlátást a rémképek felállításával definiáljátok, és nem is kell balfék politikus, mert kitaláltok mögé ufókat ha semmi sincs ott. "
Izlések és pofonok. Ufókat sosem hoztam fel okként egyetlen helyzetben sem.
Megint csak általánositasz.
"Nem értem minden általatok felsorolt bármi, hogyan is akadályozhatna engem abban, hogy azt csináljam, amit akarok? "
Én sem értem... Milyen bármi? Miért is akarnálak akadályozni?
" A spirituális gondolkodás nem a henyéléssel egyenlő, HANEM azzal, hogy nagyon jól tudom, hogy mit tehetek és mit nem... Na, meg ha megteszem, milyen következményekkel kell számolnom!..."
"Ez meg nem spirituális gondolkodás, hanem felnőtt gondolkodás. Semmi spirituális nincs abban, ha mondjuk hosszú távra tervezek, vagy felvállalom önmagam. Ezt a mondatodat konkrét spirituális példa nélkül nem is lehet érteni."
Lehet igy is értelmezni, de én nem igy értettem... Tegyük fel ott az aszrológia : a képletem mutatja, hogy el kell engednem a gyermekemet (meghal, elköltözik tőlem messzire) - ha nem engedem elköltözni, meghalhat... Vagy, vonatkoztassunk el az asztrológiától: pénzt kérek valakitől - állandó pénzvesztés fog érni, addig amig én nem adok... Hogy miért? Érdemes elmerülni a szimbológiában! Az egész világ szimbólumokra épül!
# 17
Én sem irhattam volna jobbat... Teljesen egyetértek!
Ilyesmi miatt nem igazán jó túl korán túl nagyot ébredni.
Rá kellene előbb készülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!