Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bal kezes vagyok és azt...

Bal kezes vagyok és azt mondják hogy a balkezesek jobb agyféltekéjüket használják akkor megéri elmenni?

Figyelt kérdés
nem tudok egyáltalán rajzolni de úgy érzem ez működik de ezt hallottam valahol hogy balkezeseknek nem érdemes.
2013. okt. 6. 22:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hova?
2013. okt. 6. 22:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Csak ha ingyen van.
2013. okt. 6. 22:55
 3/15 A kérdező kommentje:
jobbagyféltekés rajz
2013. okt. 6. 23:20
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Kamu az egész. Olvass utána!
2013. okt. 7. 03:14
 5/15 A kérdező kommentje:
elővigyázatos vagyok és inkább jobb rosszra gondolni mint hogy működni fog,hiszek is benne lehet túlságosan is de olyat hogy szart se ér arra nem megyek
2013. okt. 7. 13:50
 6/15 A kérdező kommentje:
de azért tudna valaki küldeni egy linket hogy miért rossz? értelemszerűen igyekeznek minél több jót írni és inkább kételkedek mint hogy hiába menjek el.hiszek benne de ha nem működik akkor fölösleges de sok a troll is aki azt mondja nem működik semmi
2013. okt. 7. 13:54
 7/15 anonim ***** válasza:
De hova kellene elmenni? Próbálnék értelmes választ adni, de ezt az elmentést nem tudom, mire vonatkozik.
2013. okt. 7. 14:08
 8/15 A kérdező kommentje:
leírtam de lehet hogy nem,jobbagyféltekés rajz
2013. okt. 7. 15:47
 9/15 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, hova akarsz elmenni? Szakkörbe, oktatásra? És mi köze van ennek az ezotériára.

Rengeteg balkezes képzőművész van.

2013. okt. 7. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha ilyen 2 napos gyorstalpalós rajztanfolyamról beszélsz, akkor szólok, hogy kamu...nem rajzolni tanítanak meg, hanem kopírozni, aminek semmi értelme, főleg nem ennyi pénzért...Egy fotóról át tudsz majd egy képet másolni, de ezzel a technikával modell után képtelenség rajzolni...de ezt meg ugye otthon is megteheted...amúgy egy leendő rajztanár vagyok...
2013. okt. 7. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!