Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hagyta itt sok régi arc...

Miért hagyta itt sok régi arc a fórumot? Szerintetek is jobb volt régen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én még itt vagyok :D név szerint kire gondolsz?
2013. nov. 2. 17:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is régi fórumozó vagyok 2010-es a régi nickem Goku volt. egyébként ez az igazi nevem is a másodig pedig jigsaw a második, csak művésznevem az első pedig a keresztnevem. :D
2013. nov. 2. 18:02
 3/16 anonim ***** válasza:
404 gyere vissza!!! Olvasnám a sok hülyeségedet.
2013. nov. 2. 20:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Főleg az ezernevű veronikára, diatorra, árpira, meg a többi lököttre gondolok :-) 404 nekem nem hiányzik ...
2013. nov. 2. 20:32
 5/16 anonim ***** válasza:
az anorexiás veronikára, gondolsz? nagyon sokat röhögtem rajta. nekem is hiányoznak nélkülük halott az ezotéria xDDD
2013. nov. 2. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Óóó diator. Tényleg. Ő is vicces volt.

Ha Adamski-t hiányolod, ő itt van, nyugi

2013. nov. 2. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Bizony, nagyon hiányoznak azok a régi szép idők! Akkor még virágzott az igazi Trollkultusz. A világvége mizéria, a reptoidok, lumbulábiak, krixkraxiak, a Loú és még sorolhatnám. Annyira kár, hogy ez a kategória már csak árnyéka önmagának.

Az igazi hírességek (pl. Veccő Veronika, 404, ezernevű Verácska) is nagyon hiányoznak innen.

2013. nov. 2. 20:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Bizony a régi szép idők :-)

Amúgy Árpi szerintem nem volt troll, mert ő elhitte a saját hülyeségeit .

2013. nov. 2. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, régen sokkal jobb volt, már alig történik valami érdekes. 404, Veronika, Loú, Reptoidok mind eltűntek már. Mostanában még a kvantumfizikus urat sem láttam :(
2013. nov. 2. 21:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Pedig én akkor még szkeptikusnak számítottam :-) Amúgy rengetegen akkor léptek le, amikor elmaradt a decemberi reptoid invázió .
2013. nov. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!