Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hagyta itt sok régi arc...

Miért hagyta itt sok régi arc a fórumot? Szerintetek is jobb volt régen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mégis mit vártatok akkor?

decemberben?

sok nem normális még hitelt is felvett, meg eladta mindenét, h felélje pár nap alatt, mondván h világvége lesz, aztán érdekes, másnap felkelt mindenki és ment dolgozni.

ez volt az a pont és nap, amikor sztem még az ezotéria különböző vállfajaiban hívők is kiábrándultak végleg a sok baromságból:)

2013. nov. 3. 01:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Hehe, semennyire se hittem a 2012-es világvégében és szerintem maguk az ezosok nagy része is. Akkoriban az erre irányuló kérdések nagy része csak viccelődések és trollkodások voltak.

Egyébként szerintem azért hagyták itt a régi arcok az oldalt mert egyrészt ráuntak, másrészt troll is volt közöttük, harmadszor pedig mert nagyon ritka esetben lehet mostanság értelmes választ kapni egy kérdésre. Meg orrba-szájba pontozgatnak lefelé mindenkit. Engem nem érdekel a százalék. Csak kicsikét bosszantó, hogy ha beírsz egy hosszú kifejtős választ és a kérdésre is válaszolsz konktrétan, akkor lepontoznak a fenébe, míg aki beír két trollkodó szót akkor " a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik". Grat az ilyenekért (Y)

De ez is csak itt tapasztalható az ezo kategóriában, sehol máshol nem. Itt túl sok lett a troll és a szkeptikus.

Úgyhogy szerintem jobb volt régen. Ezt egyszer le is teszteltem egy kérdéssel. Feltettem egyet még 2011-ben és ugyanezt a kérdést 2013-ban is. Kíváncsi voltam a válaszokra. Utóbbira 90%-ban trollkodás, személyes sértések érkeztek, míg a régebbire normálisak és ha nem is hitték el vagy értettek egyet nem szapultak,nem trollkodtak, nem bunkóskodtak.

A lumbulábiak, krixkraxiak szerintem mindig is erőltetettek voltak, én egyszer se mosolyogtam volna. Ellenben a Zoltán Kvantumfizikus és Loú a veccővel fenomenális volt. :)

Én jobban a harmadik dolog miatt gondolkoztam már a lelépésen, de aztán úgy döntöttem maradok. :)

ja, és mert még nem randiztam Orsitch Máriával. :)))

Üdv,

George Adamski

2013. nov. 3. 03:13
 13/16 anonim ***** válasza:

*ezosok nagy része SE

*se mosolyogtam RAJTA

Lehet nem hajnali háromkor kellett volna írni holtkómásan.. :)

2013. nov. 3. 03:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne trollkodjatok légyszíves egyre mélyebbre süllyedt, az ezotéria, régebben ezért, kitiltották a trollokat a moderátorok.
2013. nov. 3. 08:22
 15/16 anonim ***** válasza:
és ugyan meddig tart újra reggelni egy másik ip címről????
2013. nov. 3. 09:48
 16/16 Missi_Key ***** válasza:
felnőttek Peter....a felnőttek pedig nem maradhatnak seholországban...
2013. nov. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!