Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a tárgyaknak van...

Szerintetek a tárgyaknak van aurájuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

# 37:

A kis diktatórikus. Fel kéne nőni, nem Te döntöd el, hogy mi, hova írkálunk. Én is észrevettem, hogy ez az Ezotéria - na és? Én már megválaszoltam korábban, hogy miért írok ide. Az embert segíteni kell és nem hátráltatni.

Ha azt írom, hogy én vagyok Magyarország királya, akkor azt elhiszed? Nem? Akkor meg? Pedig ezt a marhaságot én írtam.

Tudod, felelősséget is kéne vállalni: na ez az, ami nem megy nektek. Mi bizonyitékot tudunk szolgáltatni, ti csak alaptalanul hitegetitek az embereket.

2013. szept. 30. 12:35
 42/49 anonim ***** válasza:
76%

Laylah:

http://www.youtube.com/watch?v=T69TOuqaqXI

Angol nyelvtudás szükséges, bár gondolom egy ekkora spirituális felvilágosult embernek ez nem jelent problémát.

Én az auráról senkit nem akarok meggyőzni, ha valaki azt hiszi különleges tudással rendelkezik és ez boldoggá teszi, akkor semmi kivetni valót nem találok benne. Viszont a mások okítása, hülyítése engem is felidegesít, főleg, amikor a tudományt kezditek ki.

Hadd ajánljak fel valamit nektek. Mindent, amihez a "materialista" tudománynak köze van, hajítsatok ki az ablakon és éljétek a spirituális magasabb rendű életeteket. Legalább nem kell idejönni a földhözragadt szkeptikus csőcseléknek. Sőt, a mai tudósok, akik földhözragadt gondolkodásukkal semmi újat nem tudnak kitalálni, mind hagyják abba tevékenységüket átadva a stafétabotot a sokkal okosabb, speciális tudással rendelkező sámánoknak, főpapboszorkányoknak, stb.. Reménykedve várom a temérdek új szabadalmat, ami majd megsegíti az életemet a jövőben. Én, mint informatikus is befejezhetem a munkámat, hiszen olyan butaság ez a mikrovezérlő az összes háztartási gépben, autóban, lassan mindenben, amit használunk. Jöhetne helyette valami spirituális dolog.

Ezotéria! Tiétek a jövő!

Előre látom a konferenciát, ahol amennyiben nincs egyetértés, majd száguldoznak a "ilyen szűk látókörű embernek hiába magyarázok", "földhözragadt buta vagy" érvek.

2013. szept. 30. 18:38
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ész egy helyen hihetetlen # 37 te biztos vami koraszülött vagy majd te az okos gyerek, megmondod ki mit csináljon sok ember azért, nem kapja meg a kérdésére a választ mert Te az észlény feljössz ide! és elkezded osztani a hülye nézetedet , a világrol legközelebb nézd meg mennyi alapja van annak amit össze hordasz. te opossum. xDDDDD
2013. szept. 30. 19:28
 44/49 anonim ***** válasza:

Ha jól értem az aura valamiféle energia burok, egy kisugárzás, ami körülveszi az embert. Tudom, hogy nem szeretik ha egy szkeptikus - én egyébként nem tartom magam száz százalékig annak - hozzászól, de hozzászólni mindenkinek joga van. Szóval az energia az munkavégző képesség. Akkor mérhető kell, hogy legyen valamilyen formában. Megeshet, hogy létezik olyan energia - féle amit nem ismerünk, de ha se nem mérhető, sem másmilyen úton objektíve nem tapasztalható, akkor honnan tudni, hogy van? Mert valaki azt mondta?

Szóval hit kérdése. Ezekről az ezotéria vs tudomány dolgokról mindig egy tv - ben látott bemutató ugrik be.

Valahol az USA - ban él egy kung - fu mester, egy igazi, valódi harcművész. Ő azt állította, hogy kifejlesztett egy technikát, amellyel az ellenfél megérintése nélkül is azonnal ártalmatlanná teszi őt. Be is mutatta. Felállnak egymással szemben a felek, meghajolnak, stb. Ekkor egy éles kiáltással egy időben egy hirtelen mozdulatot tesz az ellenfél arca előtt - nem ér hozzá, nem üti meg - s az rögtön eszméletlenül esik össze. Vérfagyasztó.

Elkezdett érdeklődni egy szkeptikus kutató is, hogy működhet ez. Vette e bátorságot, s maga próbálta ki. Karate ruha, küzdőtér. Jött a mester szemben a nyúlgerinc kis kutató. Meghajlás, egyebek, az éles kiáltás, a gyors mozdulat, de a hatás elmaradt. Emberünk pókerarccal nézte, most mi van?

Elmagyarázta a mester, azért maradt el a várt hatás, mert a kutató nem hitt a mutatványban, nem volt ebbe beavatva, így rá nem hat ez a dolog, így nem lehet kiütni, max. hagyományos módon, nyers erővel.

Persze aláássa e technika eredményességét ez, mert mi van, ha a gaz ellenség van olyan pimasz, hogy nem hiszi, hogy őt így le lehet győzni, s nem hajlandó összerogyni a gesztikulációra?

Jó példa ez ezekre az ezoterikus dolgokra. Ha valami működik, akkor annak mindenki számára tapasztalhatóan kell működnie. Ha valaki nem hisz a gravitációban, leugorhat az emeletről de csúful összetöri magát. Mert a gravitáció létezik.

2013. okt. 1. 15:51
 45/49 openyoureye ***** válasza:

Ezt a bemutatót én is láttam utolsó. Viszont az utolsó mondatoddal nem értek egyet: " Ha valami működik, akkor annak mindenki számára tapasztalhatóan kell működnie."

Van akit nem lehet pl hipnotizálni, van aki ha a feje tetejére is áll, képtelen meditációval alfa állapotba lemenni, ami ugye mérhető is az agyhullámok által. De mondhatnám példának a harcművészek különleges technikáit mikor egyetlen ütéssel harcképtelenné teszik az ellenfelet, vagy eltörnek egy betontömböt. Egy fakezű ügyetlen valaki az élete végéig is gyakorolhat, akkor sem lesz képes arra amire a másik ember pár év alatt igen. Szóval ezekben az esetekben nem igaz a kijelentésed. Ezekhez a dolgokhoz nem elég az akarat, a hit is rengeteget számít. Van egy ilyen mondás is: Ha valamiről azt hiszed meg tudod csinálni, vagy azt hogy nem tudod megcsinálni, mindkét esetben igazad van. A baj azzal van, hogy a szkeptikusok nagyon is alábecsülik a hit erejét. Ja, még egy példa, ami most ugrott be: Gondolom a placebó hatást mindenki ismeri(aki nem olvasson utánna). Nincs semmiféle hatóanyag a bevett placebóban, mégis jobban érzi magát a beteg, sőt akár fel is épül. Nem is kell messzire menni, hisz mindenki tapasztalta már, hogy ha fejfájásra bevesz egy gyógyszert, szinte már érzi is hogy jobban van, annak ellenére, hogy a hatóanyag még ki sem fejtette hatását.

Nos, ennyit szerettem volna hozzáfűzni. ;)

2013. okt. 2. 01:30
 46/49 anonim ***** válasza:

A placebo sem mindig működik, ezért nem lehet rá épiteni.

A gravitáció meg létező dolog. Nincs olyan, hogy nem hiszek benne, ezért rám nem hat.

A kung - fu mesteres dolog meg érdekes, viszont a kommunikáció és a hipnózis is fontos tényező dolog tud lenni. Ismertem olyan tanárt, aki csak a beszédjével fegyelmet tudott tartani. A tanóráin, egy diákról sem tudok, aki illetlenül viselkedett volna. Meglehet, hogy itt is, hasonló dolog van. Kis kitérő, de van amikor az embert üldözi egy kutya és emiatt, képes akár egy magasabb kerítést is átugrani. Nem kell túl nagyra gondolni, de késöbb, normál állapotában, erre képtelen lenne (nem ember feletti teljesítmény).

2013. okt. 2. 02:29
 47/49 openyoureye ***** válasza:
53%

46-nak:

Igazad van a placebo hatás nem mindig működik, de működik.

A garvitációt nem én vetettem fel, én a hit erejéről beszéltem, meg arról, hogy sok olyan dolog van amit más nem képes megtapasztalni, de ettől még valóságos. A kutyás példával pont ezt támasztottad alá, köszönöm. Szóval értjük mi egymást, csak elbeszélünk egymás mellet :)

2013. okt. 11. 04:52
 48/49 A kérdező kommentje:
héé mi ez a sok válasz?? nem gyozom olvasni, mostmár hagyjátok már abba, máshol éljétek ki magatokat, ne nálam folyton kapom az emaileket h mindig uj válasz érkezik erre .... KÉSZ VÉGE ENNYI ...
2013. okt. 12. 09:51
 49/49 anonim ***** válasza:
"KÉSZ VÉGE ENNYI"...vagy nem. most baj, ha még páran kommentelnek ehhez a remek kérdéshez?
2013. okt. 12. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!