Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a tárgyaknak van...

Szerintetek a tárgyaknak van aurájuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

#5:

Trollkodtam?

NEM!

Akkor meg?

Ja értem, mi a gond: mi tudunk érvelni. Ha ez zavar, az a te gondod, attól még nem kell beszólni nekünk!

2013. szept. 29. 15:12
 12/49 Laylah ***** válasza:
94%

Csak, hogy értelmes hozzászólásod is legyen. :)

Maguknak a tárgyaknak alapvetően nincsen aurájuk. De ez azonnal megváltozik, mihelyst valaki használni kezdi őket, olyankor a tulajdonosa energiái, aurájának egy kicsiny része rátapad a tárgyra. Ezért van az, hogy a kedvenc tárgyaink erősen töltöttek a saját energiáink által, hogy pl. halott rokonod kedvenc óráját kézbe véve évek múltán is élesen látod lelki szemeid előtt az elhunyt arcát, holott lehet, hogy tudatosan már nem emlékeznél rá olyan pontosan (kivéve, ha sokat nézegeted fényképen).

Ugyanakkor a tárgyak, ha más kezébe kerülnek (pl az említett órát hordod, kedves kérdező), hiába volt évekig másé, lassan elveszíti eredeti tulajdonosának az energiáit, és a tiédet fogja átvenni. Minél jobban átveszi a tiédet, annál jobban magadénak fogod érezni.

2013. szept. 29. 16:24
 13/49 Laylah ***** válasza:
66%
U.i.: ezért nem szeretik némely jósok, ha túl sokszor más kezébe kell adniuk az eszközeiket; nekem is vannak kártyáim, én sem nagyon szeretem, ha más összefogdossa. Vagy a kedvenc medálom, amit évekig a nyakamban hordtam, azt sem szerettem, ha más megérintette, olyan, mintha túlságosan is az intim szférádba nyúlkálnának. Az a medál, mivel évekig folyamatosan hordtam, feltöltődött az én energiáimmal, és ha híján voltam energiából, csak kézbe kellett vennem.
2013. szept. 29. 16:27
 14/49 anonim ***** válasza:
85%
Laylah, ha ez szerinted értelmes válasz, akkor leírnád azt is, hogy ez pontosan hogy működik, és mi bizonyítja az állításaidat?
2013. szept. 29. 16:29
 15/49 Laylah ***** válasza:
79%
Ez pontosan úgy működik, ahogy leírtam. Bizonyítani azért nem tudom, mert nem írható le a háromdimenziós világ logikai rendszerével. Ezt érezni lehet csak, tehát mondhatnék neked bármit, ha nem tapasztalod, sosem fogod megtudni.
2013. szept. 29. 16:42
 16/49 anonim ***** válasza:
Tehát az állításod semmilyen módon nem mérhető/bizonyítható? Akkor engedd meg, hogy maradjak kételkedő a témában...
2013. szept. 29. 16:43
 17/49 Laylah ***** válasza:
89%
Miért, csak az létezik, ami mérhető? Az érzelmek sem mérhetőek, mégis vannak.
2013. szept. 29. 16:45
 18/49 anonim ***** válasza:
Ezt érezni lehet csak = a fejedben történik csak az egész. Az érzelmek pedig "mérhetőek": [link]
2013. szept. 29. 17:12
 19/49 Laylah ***** válasza:
78%

Ez a limbikus rendszer amúgy úgy hülyeség, ahogy van, csak valamivel alá kellett támasztani látszat-tudományos állítással azt, ami nem mérhető és mégis van. Az érzelmek központja a lélek.

Valamint, ne keverd a szellemet a lélekkel.

2013. szept. 29. 17:14
 20/49 Laylah ***** válasza:
93%
Más: vegyük az emberi testet. Aki természetes halállal hal meg, annak a testfelépítése ugyanaz úgy élő, mint halott állapotában. Mégis, miért szűnik meg létezni, mitől áll le a véráramlás, az agyműködés, a sejtek munkája? Biztosan van rá "fizikai" magyarázat, de a működés alapvetően azért áll le, mert a lélek és energiái elhagyják a testet. Nincs, ami tovább mozgassa.
2013. szept. 29. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!