Mit jelent ha két külömböző nemű ember, közel megy egymáshoz az aurájuk egybeolvad és felragyog?
Figyelt kérdés
közös aura lesz és ragyogóvá válik.2010. szept. 22. 21:34
2/10 anonim válasza:
Dugnak egyet. Kettőt. Hármat. Sokat.
5/10 A kérdező kommentje:
Ami azt ilelti nem de mindenki szerint tökéletesen összeillenek, és már két ember is megálmodta ugyanazt az álmot: hogy egyszer házasok lesznek...
2010. szept. 25. 21:55
6/10 anonim válasza:
Ne hagyd magad lerángatni az égből. Ha te szerelmes vagy, és érzed a közös aurát, az lehet, hogy egy nagyon szép szerelem. Csak vigyázni kell rá. Maradjon még égi szerelem egy darabig, hogy meg lehessen tudni, tényleg az-e.
7/10 anonim válasza:
Érdekes lenne elolvasnod Elisabeth Clare Prophet: Társlelkek és Ikerlángok c. könyvét. (lehet, hogy nem pontosan emlékszem, lehet, hogy Ikerlelkek és Lélektársak)
8/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy ki látta azt a felragyogó aurát?
9/10 anonim válasza:
Ne már, töröltétek?;) Nem tudtam, hogy a gúny is tiltott az oldalon:)
10/10 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti az ldal nem a gúnyolódásért jött létre...és az aurában nem tudom mi nevetséges van...fotozzáák, érzik, látják...
Miért jöttön ezotéria témakörbe ha csak kinevetni tudtok másokat?
Mindegy...
2010. okt. 4. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!