Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek a tárgyaknak van...

Szerintetek a tárgyaknak van aurájuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
57%
Laylah, ügyesen küzdesz az emberiség utóbbi pár ezer évének felfedezései, kutatásai és fejlődése ellen, de a te állításaidat semmi nem támasztja alá. Az érzelmeid az agyadban keletkeznek, ezt sok okos ember kutatja immáron jóideje, de te biztosan jobban tudod...
2013. szept. 29. 17:22
 22/49 Laylah ***** válasza:
83%

Hidd el, van, amit jobban tudok. A tapasztalat mindig felülírja az elméletet. Ráadásul plusz egy példa: szellemeket is lehet bizonyos műszerekkel mérni, akkor bennük miért nem hiszel?

Egyébként most olyan finom energiákról beszélünk, amik jelen technikai műszerekkel nem mérhetők.

2013. szept. 29. 17:24
 23/49 Laylah ***** válasza:
83%
És nem pár ezer éves felfedezések, csak az ipari forradalom óta meg a racionalizmus által hirdetett eszmék óta korcsosult világnézetek ellen, amik alig vannak pár száz évesek. Az volt az a korszak, amikor az ember, mint faj, sokat elveszített az ősök tudásából.
2013. szept. 29. 17:26
 24/49 anonim ***** válasza:
jajj, ez már sok a hülyeségből, bocsánat...
2013. szept. 29. 17:27
 25/49 Laylah ***** válasza:
77%
Lehet menni, senki nem tart itt. ^^ Elég, ha én tudom, hogy igazam van.
2013. szept. 29. 17:28
 26/49 anonim ***** válasza:

Mi van? A lélekről és a szellemről szó sincs a belinkelt cikkben.

Az meg, hogy a lélek elhagyja az emberi testet? Főleg akkor, amikor tudományosan nem bizonyított a létezése?

Még valami: ha az érzelmek, tudományosan meghatározhatóak, akkor azzal mi a gond? Miért hülyeség ez? Ha nem érted a cikket, akkor inkább kérdezz, mert arra van válasz.

Az aurára, nincs bizonyíték, így nem is létező dologról van szó.

2013. szept. 29. 17:33
 27/49 Laylah ***** válasza:
77%
Ebbe a vitába felesleges volt belemennem, tudhattam volna, hogy felesleges. :) Remélem, egyszer majd rájöttök. ^^
2013. szept. 29. 17:37
 28/49 anonim ***** válasza:
Mi is reméljük, hogy egyszer majd rájössz, hogy a szemellenző nem segít...
2013. szept. 29. 17:38
 29/49 Laylah ***** válasza:
77%
Nincs szemellenzőm. Még ha azt mondanám, hogy csak hiszek ebben, azt mondanám, lehet, hogy nektek van igazatok. De ti nem tapasztaltátok meg azokat, amiket én.
2013. szept. 29. 18:07
 30/49 openyoureye ***** válasza:
96%

Hagyd rájuk Laylah. A vaknak mondhatod hogy virrad. Egyszerűen képtelenek felfogni miről beszélsz, pedig ha csak kicsit is megerőltetnék magukat, rájöhetnének, hogy nem csak logikus amit mondasz, hanem mind igaz is. Vicces, hogy hitetlenkedő létükre folyton itt lógnak és megpróbálnak beleszólni olyan dolgokba amiről halvány lila gőzük sincs... :)

Én is csak remélni tudom, hogy egyszer eljutnak arra a szintre mikor megértik mindazt amiről itt szó van.

Legyen szép napod!!! ;)

2013. szept. 29. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!