Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csaroit követ hogyan kell...

Csaroit követ hogyan kell kiüríteni, tisztítani, feltölteni?

Figyelt kérdés
Van egy csaroit törmelékköves nyakláncom, de nem tudom, hogy a hagyományos módszereket lehet-e ennél a kőnél alkalmazni. Megfelelő leírást nem találtam, könyvem pedig nincs hozzá, amiben benne van. Ha egy olyan könyvcímet tudtok, amiben részletesen benne van, hogy melyik ásvánnyal mit kell tenni, az is érdekel. Kérlek, csak azok válaszoljanak, akik tényleg értenek hozzá! Köszönöm!

2013. szept. 21. 18:27
 1/2 Tasnádi B. Gerhard válasza:

1 lépés Tisztítás: folyó víz alatt (ha a kő porózus /internet választ fog adni rá/ akkor közvetlen ne érje víz)

2-3-4 percig, érezni fogod mennyi az elég.

2 lépés Kiürítés: Ametiszt-drúzán, vagy sóágyon (itt is érezni fogod mennyi az elég de kb 15-20 perc)

3 lépés Töltés: gyertya fénye, napfény vagy holdfény (kő-kő válogatja melyikre van szüksége /internet választ ad/). de van egy egyszerű mantra, amit ha rámondasz 3szor már fel is van töltve: Én felébresztem benned az Isteni fényt. Én tökéletes és tiszta csatorna vagyok, a fény vonz engem.

(kis kezeid közé fogod mintha imádkoznál, és 3szor belemondod a kavicsba) ha valami nem oké írj privit. :D sok sikert

2014. febr. 11. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Geológusként fogom a fejem, hogy itt milyen áltudományos dolgokról lehet szó. Szerencsétlen ásvány jobb sorsot érdemelt volna...
2014. febr. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!