Hogy lehet a házat meg tisztítani?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 15:08
1/12 anonim válasza:
víz,kefe,súroló,penész szedő,hipó, de ha gyorsan akarod akkor 20tnt azt csá.
2/12 anonim válasza:
Ha kívülről gondoltad a tisztítást, akkor a festést ajánlom, ha belül akkor a szokásos, porszívó, víz, felmosó, kefe... stb.
3/12 anonim válasza:
De ez miért ezotéria? Vagy te is tudod hívni az énekhangoddal az erdei állatokat segíteni?
4/12 anonim válasza:
Füstölövel. Soval beszorni, ecetes vizzel tisztitani. A pontos ritualerol csak velemenyem van. Szerintem imadkozassal valahogy, nezz körül ilyen oldalakon.
5/12 kakamatyi válasza:
Salétromsav+ sósav+1 kupaknyi ecet.Ezzel az anyaggal nekiállsz sikálni a padlót, falakat meg úgy mindent.A hatás biztos.
6/12 anonim válasza:
Füstölöt gyujtasz, és kinyitod az ablakot, sót szórsz a sarkakba, és vizet( én nem ecetessel, hanem simával ismerem) +1 gyártyát körbeviszel égve a szobán/szobákon óra járásával szemben. a kaktusz álítolag ezután megvéd.
7/12 anonim válasza:
Kommandós vagyok. Én a terroristáktól tisztítom a házakat: üvöltés, berohanás, előre bedobott kézigránát, majd gázosítás. Ez utóbbi csótányok ellen is hatásos. Hívjál, megyünk!
8/12 anonim válasza:
Persze csak akkor, ha megtisztításról beszélünk. Ha csak "meg tisztítani", akkor nehezebb.
9/12 anonim válasza:
Már mindent leírtak :)
én porszívózni szoktam, aztán felmosok.
kb. háromévente pedig meszelni.
"De ez miért ezotéria? Vagy te is tudod hívni az énekhangoddal az erdei állatokat segíteni?"
Köszönöm :D ezen már 10 perce kangosan kacagok XD
nem mindenkinek olyan könnyű, mint Hófehérkének...
10/12 anonim válasza:
Ha pontosítanád, mitől szeretnéd a házat megtisztítani, és miért, lehet, hogy pontosabb válaszokat kapnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!