Szellemet kiűzni hogyan lehetséges? Vagy esetleg valamivel a házat körbevenni, hogy ne léphessenek be?
Egyik ismerősömnél tapasztaltuk talán szellemek jelenlétét. Recsegő parketta(ami új), lépések zaja(koppanások a kövön, mintha valaki kopogós sarkú cipővel lépdelne), furcsa, elnyomó, lenyomó érzést.
Lehet valamit tenni?
Egyébként van a lakásban egy nagyon régi, koszos, és eléggé torzitani tudó tükör is, az albérlet kiadója tudlajdona. Lehet köze bármihez is?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Aki szkeptikus, az kérem, hagyja el az oldalt, fölöslegesen gépelne be marhaságokat! Köszönöm!
a fokhagyma és a sós víz elűzi őket
valahol azt olvastam, hogy egy csúcsával lefelé álló pentagramma is
Fohj egy üveget,ami nem műanyag.Rakd az ágyra,(tetővel felfele),egy hatalmas lendülettel mesztelenül huppanjál rá az üvegre,csukd be a szemed,és mondogasd magadba:Bújj ki szellem,bújj ki szellem!!!!!!
Majd írj sikerült e.
nem lehet elűzni a szellemet mert szellemek nem léteznek.
és szerintem azért recseg a parketta, mert szar és nem azért mert szellem bújt a parkettába.
-nos, űzheted szenteléssel, akár papi házszenteléssel,akadnak rá más, űző rituálék is, de nem próbálkoztam még ilyennel,
- de míg ki nem űzted, semmiképp ne zárd le mágikusan a házat, mert nem bejönnek, hanem tanyát vertek odabenn.
-lehetséges őket tükörbe zárni.
A fehér gyertya égetéséről én is úgy hallottam hogy jó a szellemek ellen. Bár én nem úgy tudom hogy teliholdkor...Hanem minél gyakrabban.
Egyébként nálunk is volt szellem.Több fura dolog történt, többször éreztem mikor felébredtem,hogy valaki figyel. Mi egyszerűen tudomásul vettük,hogy nem csak ketten vagyunk, vannak szellemeink, de legalább egy van. Ennyi.Valszeg rájött,hogy velünk nem megy semmire, ugyanis egy jó ideje nem tapasztalunk már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!