404 hova fogja feltölteni a filmet?
internetre.
Honnan kellene tudnunk ?
Mondom h nem teszi föl mer aszmontátok neki éjszaka hogy ne tegye föl és a bunkók miatt nem linkelte be éjszaka a filmet. de én már láttam mer elkértem emailba. csillagkapus vagy nem is tom. A hasából kijön valami fényes izé és kimegy az űrbe.K*rvára scifis :D
[link] de jelszó védi és azóta már megváltoztatta. Én is meg akartam nézni mégeccer de nem lehet mer azóta jelszót kéri. emailba el kell kérni tőle a jelszót. köszönhető a bunkóknak.
KönyvMoly nekem elküldenéd a jelszót privátban?
Kérlek, gondolom olvastad a válaszaimat, kérdéseimet és tudod hogy én hiszek 404-nek, és bízok is benne!
ez a 404 egy csaló szerintem.
Ha ilyen képességei vannak akkor miért ilyen önző és nem mutat semmit miért kell könyörögni mindenért?..
404 nem önző csak ti szemétkedtek vele, még mielőtt fel töltötte volna! Egyből elkezdtétek, hogy "Úgyse fogja feltölteni, úgyse lesz semmilyen videó, úgyse lesz a videóban semmi!" Hát akkor ezek alapján kéne elgondolkozni, hogy kit milyen szemszögből kell vizsgálni!
Előbb saját szemedben a gerendát lásd meg mielőtt máséban a szálkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!