404 hova fogja feltölteni a filmet?
Könyv moly, szerintem ez nem volt jó ötlet, hogy 404 re uszítottad az embereket :DDD
Majd elkérem a jelszót én is, de 404 amúgy sem fogja meg adni senkinek a jelszót, legfeljebb nekem talán,,, remélem hogy nekem oda adja, és amikor oda is fogja adni, utána meg fogja változtatni ami nem is baj... lényegében mert legalább betekintést nyerhetek.
20:43 már bocs de te nagyon tájékozatlan vagy ,és aki tájékozatlan az ne mondjon véleményt olyan dologról amit nem is ismert
404 NEM AKARJA SENKINEK SEM HOGY ELHIGGYEN BÁRMIT IS, ők csak egy publikus oldalon közli a néppel hogy "van ilyen is" de akit ez nem érdekel annak nem kell vele törődni
utolsó:
Te vagy elveszve.
Ha én nem akarok megismertetni valamit senkivel, akkor nem írok róla egy publikus oldalon, hanem otthon ülök és örülök.
Bolondok lekodolja aztan par baratja megnezheti (allitolag)
es mi meg ezt bevesszuk es most torli 404 bujj el !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!