Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti Istenben vagy Reinkarnáciob...

Ti Istenben vagy Reinkarnácioban hisztek?

Figyelt kérdés
én az Istenben hiszek szerintem a reinkarnácio hü.lyeség már bocsi...Nekem nem megy az eszembe ez az újra születik az ember ilyen nem létezhet vag& ha létezik ,hogy Isten nem ilyen igaz más vallás ,de valaki fel világosíttanna ,hogy 1spermából azaz ember lesz meghal még egy más spermából ugyan azaz ember lesz? o.O

2013. szept. 2. 10:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Tudod 27/ sajnos igazad van, de nem a világ az ocsmány hanem az emberi faj egy nagy része az aljas.

ezért írtam azt hogy nem távozom el örökre, hanem igyekszem itt maradni és segíteni azt aki szegény és rendes és nagyon csúnyán megbüntetni azt aki gazember.

De ehhez az szükséges hogy megvalósítsa valaki hogy tisztába legyen a lélek mi és hogy halála előtt arra koncentráljon, hogy Ő nem akar elmenni, mert lélekként még sok elintéznivalója maradt.

azt szokták sóderolni manapság megint, hogy itt ott holt lelkek ücsörögnek vagy épp ártanak élősködnek, vagy megszállnak valakit. ez nem igaz ez hazugság! Főleg azért mert aki meghal és fogalma sincs arról milyen és mi is a lélek akkor bizony csak úgy megtörténik kint találja magát a Térben, csodálkozik az se tudja mit él át, majd a Föld ereje lerántja és elindul a Föld szívéhez.

Különben is a lélek soha nem árt senkinek ha nem tanulta meg, és nem is képes segíteni se.

De ha valaki életében sok éven keresztül elhagyni volt képes testét a lelkével akkor megismerte önmagát a képességeit és bizony használta is sok éven keresztül.

De csak gyógyított vagy esetleg lesújtott egy-egy gazemberre aki nagyon is megérdemelte, hogy elpusztítsák.

Így történhet meg ez a halál után is- ha nem is elpusztítja azt a gazembert, de megőrjíteni lehetséges hogy még azt is megbánja hogy egyetlen forinttal többje volt mint a csóró szomszédjának!

Sajnos az egész világon jelen van a nyomorúság és a dúsgazdag herék kis rétege.

Tudod kérdező--

Ugye azt szokták híresztelni, hogy a indiaiak hite az újra leszületés utáni vágy. Ez csupán a hívő gazdag rétegnek a hite- persze egyáltalán nem igaz a leszületés. na de csak reménykedjen az a sok szemét majd pofára esnek!

Van egy város Indiában;- Varanasi -- ez a holtak városa amely állandóan tömve van olyan emberekkel családokkal halálra készülőkkel akik azért mennek oda, hogy szertartás közben úgy égessék el őket hogy soha többé ne születhessenek le. Borzalmas az a város! Borzalmasak a lyukaknak számító egy spejz/2 helységek, amire minden romos ócska épület fel van bontva és abban élnek családok öregek vagy fiatalok a földön a mocsokba ülnek és alszanak és éheznek, mit egész életükben.

Mert a halálukat várják és hogy elégessék őket mert úgy tartják, hogy SOHA EBBE a SZENNYES, SÁRRAL MOCSKOLT NYOMORÚSÁGOS VILÁGBA NEM AKARNAK VISSZATÉRNI!

2014. márc. 12. 22:52
 32/34 anonim ***** válasza:
Mami, nem tudom, hol voltál az utóbbi időben, de nagyon jó lenne, ha visszamennél oda.
2014. márc. 12. 23:20
 33/34 anonim ***** válasza:

32/-- mi nem tetszett az írásomban az hogy őszinte?

Nem olyan az emberi világunk ahogy leírtam? -- akkor te gazdag vagy van mit a tejbe aprítanod és húzz el gyorsan!

Vagy az indiai hírhedt nyomor Varanasi városról írtak nem tettszettek? nem hiszed talán-- utaz ki és kóstolj bele abba az embertelen nyomorúságos halálra várok életébe.

Vagy mi nem tettszett, az talán hogy itt maradok-- pedig úgy lesz ígérem! olyan bosszút fogok állni minden szemét politikus, milliárdos gazemberen hogy a bolondok háza nem fog tudni segíteni rajtuk.

mint ahogy életemben is megtettem, hogy az olyan gazemberekre lesújtottam akik állati módon gyermekeket ütlegeltek- aligha élték túl!

szóval mi nem tettszik még talán az hogy hazugságnak tartom a mostanság divatba jött holt lelkek élősködnek vagy a kártya jóslást a szellemezést- ezek baromságok!

2014. márc. 13. 00:18
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Nyugodj meg kérdező anyádtól és apádtól születtél.

Ez az újra születés egy hindu butaság.

2014. márc. 13. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!