Miért hisznek az istenben, nem veszik észre az emberek, hogy az összes egyház miatt eltitkolják az UFÓ-k létezését csak hogy az emberek abban a hitben éljenek, hogy az isten teremtett mindent és mindenkit?
Senki nem titkolja el az UFO-k létezését, mert nincs a létezésükre semmilyen bizonyíték!
Aki bennük hisz, éppen olyan, mint aki Istenben vagy az ősrobbanásban hisz.
Te legalább annyira hiszel a hazugságokban!
Nem értem most mi bajod?
A Biblia azt magyarázza, hogy lejöttek az égiek és párosodtak a föld asszonyaival, lányaival stb. stb.
Az, hogy a Bibliában ezeket a lényeket félisteneknek nevezik, te pedig Ufonautáknak, mi a különbség??? :)))))
Isten vagy UFO-k? Nem mindegy?
Amúgy azért hiszenek az emberek bármelyikben, hogy ne kelljen saját maguknak felelősséget vállalni a döntéseikért...
Kérdező! Nem veszed észre magad, mi?
Mi a különbség a kérdésed szerint az Istenhívők és közted?
Hittel kapcsolatban miért kell kérdést feltenni, bizonyítékokat kérve?? A hit az hit!
"Miért hisznek az istenben,
Mert hinni akar benne, bármiféle indokot hozol ellene, nem veszi figyelembe, kétségbe vonja. Az ő dolga.
" nem veszik észre az emberek, hogy az összes egyház miatt eltitkolják az UFÓ-k létezését"
Ez az állítás nekem nem érthető.
Ha az egyház titkolná, érteném, de az egyház nem titkol, legfeljebb tagad..
Ki titkol? A NASA, az amerikai hadsereg stb. De nem az egyház "védelmében" teszik, ha teszik, hanem saját érdekből, ez ügyben az egyházhoz nincs közük.
"csak hogy az emberek abban a hitben éljenek, hogy az isten teremtett mindent és mindenkit?"
Darwin szépen levezette a fejlődést, sokan támadják, tagadják, de azt gondolom, hogy sokszorta valószínűbb az ő elmélete, sok, bárki által látható bizonyíték van rá a Földön, de az Isteni teremtésre nem igazán.
Akkor??? Látod?? Ez a hit! nem lehet vele és nem is kell vitatkozni.
Elfogadom hogy bárki másképp gondolkozhat mint én, tiszteletben is tartom egészen addig, amíg engem nem zavar, nem korlátoz és nem akar meggyőzni. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!