Emberek ti hisztek Istenben? Miért van ez?
Én kb 5 éves koromban találkoztam Jézussal. Szó szerint. Na ez már egy ok hogy higyjek Benne és Istenben. A másik meg, hogy az eddigi kis rövid életemben (20 vagyok) Ha bajban voltam, Isten mindig kihúzott belőle. Egy kiscsaj azt mondta nekem h "holnap" meg fog verni... na "holnap"tól két hétig nyomát se láttam mert lebetegedett. Egyszer ki akartak rabolni, jött egy ürge és elzavarta a rablókat, második alkalommal meg anyám tűnt elő szinte a semmiből. Egyszer se buktam meg, pedig lett volna rá esély, és még sok ilyen kis apróság.... Ezek utá én nem tudok nem hinni Istenben.
20/L
Pontosan, ahogy leírtad. Valóban, a jók azok szegények, de ennek a szegénységnek örülni kell, mert Isten majd megjutalmaz. Az írja az evangélium, hogy életed során dönthetsz, kinek szolgálsz: Szolgálhatod Istent is, és a mammont is. Ha az előbbit szolgálod, akkor szegény maradsz ugyan, de békében élhetsz és szeretetben, és ha meghalsz, feltámadsz majd és örökké fogsz élni.
Ha a mammont szolgálod, akkor gazdag leszel, és fényűzésben élsz majd, de ha meghalsz, akkor mindennek vége, és többet nem támadsz föl. Sőt, állítólag szenvedni fogsz.
Szolgálj továbbra is Istennek. Ő képviseli az igazságot.
Sokan felteszik ezeket a kerdeseket. De ne felejtsetek el nem az Isten kegyetlenkedik az emberekkel szemben az emberek kegyetlenkednek egymassal szemben.
Azoknak akik hisznek es jo dolgokat cselekszenek de azoknak akik nem hisznek es rosz dolgokat cselekszenek nekik megkonyiti a legjobb veghez vezeto utat .
Akiknek nagy vagyonuk van es csak sajat magukra koltik el azok nagy bunt kovetnek el es meg fognak bunhodni erte. Ha valoban hiszel akkor tudod h az evilagi elet csak rovid utazas. Az orok elethez kepest , aki ezt figyelmen kivul hagyja es a vagyainak el az ennek megfeleloen fog megiteltetni
Boldogok akik ehezik es szomjuzzak az igazsagot mert kielegittetnek.
Kedves kerdezo ne aggodj es ne szomorkodj emiatt mindig halgass a lelkiismereredre es legy jò. Tudod a jo emberek a rosszat joval haritjak el ha ok duhosen es rondan szolnak hozzad te mondj nekik valami szepet es kedveset elobb utobb az ellensegbol barat lesz garantalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!