Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Eric von Danikennek minden...

Eric von Danikennek minden elmélete csupán átverés lenne?

Figyelt kérdés
Minden könyvét, amit eddig olvastam, és minden filmjét , amit eddig láttam, nagyon megfogtak, mert mindenhez ésszerű magyarázatot csatolt, mégis egy-két helyen azt olvasom róla, hogy 'csaló'. Ti mit gondoltok? :)

2013. aug. 26. 18:27
1 2
 11/12 anonim válasza:
50%
Csak hogy ne legyen off, egy része igaz legalábbis amiről olvastam, de biztos van benne fake az eladás kedvéért. Mielőtt bárki is végigolvasná a hozzászólásomat, elég nagy idióták vagytok ha azt hiszitek nincsenek Ufok vagy bármilyen fejlettebb lény mint mi. Megszámlálhatatlan bolygó van nagy részük élettel teli. Kik vagytok hogy megkérdőjelezzetek egy evoluciót? Talán csak emberek létezhetnek? Elvakított titeket a média, bár kezdetben pánik miatt nem merték bevallani aztán idővel megtetszet nekik a helyzet amit a ****** kínáltak. Évek óta olvasok a földönkívüliek után, a nagy érdeklődésem felkeltette az ő figyelmüket is és szerencsésnek érzem magam hogy találkozhattam 3 személlyel is közülük. Pontosítva 2 magas fehérrel a későbiekben pedig egy tartalidel ahogy ők mondták, földi nevük még nincs vagy nem ismert. Az utóbbi faj próbálja elűzni az annunakikat, akik tény és való hamarosan rabszolgasorsba döntenek minket ha nem teszünk ellene. A kormányok vezetői nem is figyeltek rájuk mikor felajánlották hogy békét teremtenek és tanítanak minket. Elvakítottak szinte egy egész bolygót a TV-vel meg a sok baromsággal. A média is hallgat, nem véletlenül. Ne féljetek, ne gondoljatok rossz dolgokra, lássatok tisztán, ne bűnözzetek és ne hazudjatok. Ezek mindegyike erőt ad a rossz szándékú fajoknak és elérik a céljukat ahol már nem kell fizikailag megfeszíteni magukat.
2013. nov. 19. 03:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!