Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez most igaz vagy valami...

Ez most igaz vagy valami átverés? Nem poénból írom.

Figyelt kérdés

facebookon egy ismerősöm belinkelt egy oldalt, amit azt írták le, hogy 2012/12/21-ben a Föld belép egy planetáris ködbe, ami miatt négy napig teljes sötétség borul a bolygóra, nem fognak működni az elektromos eszközök, és olyan gázok kerülnek be a légkörbe amik hallucinációkat okoznak. állítólag ezt a NASA is megerősítette. ez nem valami kisebb trollkodás, mert az ismerőseim közül is sokan beszélnek róla, és szerintem nemsokára a média is rákap a témára (ha nem derül ki gyorsan hogy kacsa)

ez lehet, hogy tényleg igaz? ha belegondolok, lehetséges, szinte semmit sem tudunk az univerzumról, és sok kisebb "világvégét" ért már meg a Föld. sajnos a cikket nem tudom belinkelni mert nem találom. előre is köszi a válaszokat!

2012. nov. 12. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2012. nov. 12. 20:49
 2/12 Mirk ***** válasza:
66%
Már van 10 ilyen kérdés és egyikőtök sem olvasta el a cikket.
2012. nov. 12. 20:51
 3/12 mirror06 ***** válasza:
100%
valaki lenne oly szíves, hogy lefordítaná az első hozzászóló linkjében rejlő szöveget? szerintem sokan örülnének neki, mint én is
2012. nov. 12. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
a szöveg lényege az hogy a NASA cáfolja a világvégét :)
2012. nov. 12. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Legyen világvége lépjünk át a null síkba... de én hamarosan ebbe fogok belehalni hogy a hülyeség ennyire népbetegség lett itt...nem a világvége fog engem a sírba vinni, hanem az ezoterika :D
2012. nov. 12. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj...senki sem tudja...lehet lesz, lehet nem lesz...majd meglátjuk.Majd utána megmondom.....vagy nem,de AZ BIZTOS!
2012. nov. 12. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

igen, mert brit tudósok is megerősítették, és a yeti is ezt üzente, nem is beszélve a loch nessi szörny által kiadott sajtóközleményről!

pffff sok hülye....

2012. nov. 12. 21:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy szabályt kellene már megjegyezni végre... ha nem hiszel benne, akkor NE TERJESZD, mert a sok hülye elárasztja vele a világot!
2012. nov. 13. 01:09
 9/12 anonim ***** válasza:

"és olyan gázok kerülnek be a légkörbe amik hallucinációkat okoznak. állítólag ezt a NASA is megerősítette."

Ott van az első által linkelt HIVATALOS NASA oldalon hogy nem megerősít hanem cáfol. Rohadtul nem ugyanaz, de gondolom ez nektek tökmindegy, holnap kitaláltok valami újat és ismét egy nevesincs ezo-blog által közölt cikk lesz a megdönthetetlen bizonyíték.

2012. nov. 13. 05:39
 10/12 anonim ***** válasza:
VALAKI LEFORDÍTANÁ NEKEM MAGYARRA?NEM TUDOK ANGOLUL.VAGY BELINKELNÉTEK NÉMETÜL?NÉMETBEN NINCS ILYEN?
2012. nov. 13. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!