LEGAL BUD - a legális átverés. Van valamilyen tapasztalatotok az amerikai legal buddal kapcsolatban? Írjátok le, mert sok magyar forintot spórolhatunk meg így, mi hazánkban is maradhat!
Muszáj leírnom, mielőtt a hibámba esnétek...
A legal budok átverések!!! A reklámszöveghez hasonló hatásuk sincs, én most rendeltem 300 dolcsiért olyan anyagot, aminek a kutatására 'elvileg' 2 m dollárt fejlesztettek...
Olyan, mint a molyirtóval lefújt gyom. Krypto-t biztos ne vegyetek, ha meg az én véleményem nem elég, írjátok be a googlébe:
internaloddities complaint (a rendelőcég, mi 30 éves min. panasz -siteja egy másik lapon).
meglepődnétek, de a többi ott van ami ide nem férne be.
ÁTVERÉS!!!
A cég is berendezkedett a panaszlevelekre: egyetlen tel. elérhetőségük van, melyen CSAKIS rendelni lehet. Sem emailcím, se saját fórumoldal, sem garancia. Egyvalami van: a panaszkodói népes tábora.
Hogy mernek GANJA neveket adni közönséges, gyatra növényeknek???
sztem ne szívj annyit, me fel vagy pörögve mint a kemotoxos légy! mi a francról magyarázol amúgy?
XD XD XD XD XD XD
a gyökereknek:
google.hu
ha meg képtelen vagy valami hasznosat írni, szerintem fogd be/ne írj semmit.
a hormonzavaraitokat máshol vezessétek le, csicskák. pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!