A Táltosoknak lehet hinni, vagy átverés?
Egyszer írtam egy komoly kérdést a vezetőjüknek, azóta sem kaptam választ... ez sokat elmond róluk azt hiszem.
Egyébiránt nem tudom, mennyi maradhatott meg a régi táltos tudásból.
Van pár ismerősöm ismerőse táltos a környezetemben, ők rendesek, jófejek,meglepő képességeket birtokolnak ( megnyitják magukat és a puszta közepén is érzik, hol van ember) de idegennek, főleg ha az első kis konzultációnak is árat szabnak, nem hinnék.
A dolog másik oldala viszont hogy a gyógyításnak több formája van. A nekromancián keresztül történő esetben ez nagyjából úgy működik, hogy az ember áthúzza magába a betegséget az alanyból, és leküzdi.
Ez a szenvedés azért bőven többet ér.
A cukorbetegség egy állapot. Megfelelő "odafigyelés" az étkezésre, és akkor lehet "normális" emberi életet élni.
Persze ezt könnyen mondja az, aki nincs benne, de gondolj bele, a vegák és a fogyókúrások is keményen odafigyelnek arra, hogy mikor, mit esznek. Édesanyám 35 évig élt együtt ezzel a betegséggel. Bele lehet jönni. Ha az orvostudomány még nem áll ott, hogy ezt meg tudja szüntetni, egy sámán mit tud tenni? Ne hidd el, akármit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!