Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Táltosoknak lehet hinni,...

A Táltosoknak lehet hinni, vagy átverés?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy betegségemből kigyógyulni, és ajánlották, hogy látogassak el a Táltosokhoz, ők biztos tudnak segíteni. Telefonon érdeklődtem, ahol az első találkozó 10 ezer forintba kerül, és feltehetőleg több találkozásra van szükség, tehát igencsak össze kéne szorítani a nadrágot a családnak. Bízhatok bennük?
2011. febr. 11. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minden ilyen ahol pénzt kérnek az átverés.
2011. febr. 11. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
A Táltosok csalók,csak a pénzedet szedik el.
2011. febr. 11. 22:08
 3/12 anonim válasza:
aki 10ezret kér, az sarlatán.
2011. febr. 11. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Miféle betegség?
2011. febr. 11. 22:23
 5/12 BlackSword ***** válasza:
Persze hogy nem... 10.000 Ez szép... Én ilyenkor inkább azon lepődök meg, hogy az ilyen nyilvánvalóan csalók miért nincsenek börtönben???
2011. febr. 11. 22:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyszer írtam egy komoly kérdést a vezetőjüknek, azóta sem kaptam választ... ez sokat elmond róluk azt hiszem.

Egyébiránt nem tudom, mennyi maradhatott meg a régi táltos tudásból.

Van pár ismerősöm ismerőse táltos a környezetemben, ők rendesek, jófejek,meglepő képességeket birtokolnak ( megnyitják magukat és a puszta közepén is érzik, hol van ember) de idegennek, főleg ha az első kis konzultációnak is árat szabnak, nem hinnék.

A dolog másik oldala viszont hogy a gyógyításnak több formája van. A nekromancián keresztül történő esetben ez nagyjából úgy működik, hogy az ember áthúzza magába a betegséget az alanyból, és leküzdi.

Ez a szenvedés azért bőven többet ér.

2011. febr. 11. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
A táltos egy nagy szélhámos ! Ne higgyél neki semmit sem leleplezták a híradóban a rendőrságiben, a port.hu forumon az ezo tvben meg is írták.
2011. febr. 12. 04:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne bízz benne! Az nagyon sok pénz! Ha megírod (akár privát e-mailben), hogy mi a betegséged, akkor - talán - tudok abban segíteni, hogy az alternatív gyógyászat melyik ága foglalkozik ezekkel a területekkel.
2011. febr. 12. 08:48
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Cukorbetegségről van szó, 1-es típusú, inzulinfüggő, ami már 20 éve tart.
2011. febr. 12. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:

A cukorbetegség egy állapot. Megfelelő "odafigyelés" az étkezésre, és akkor lehet "normális" emberi életet élni.

Persze ezt könnyen mondja az, aki nincs benne, de gondolj bele, a vegák és a fogyókúrások is keményen odafigyelnek arra, hogy mikor, mit esznek. Édesanyám 35 évig élt együtt ezzel a betegséggel. Bele lehet jönni. Ha az orvostudomány még nem áll ott, hogy ezt meg tudja szüntetni, egy sámán mit tud tenni? Ne hidd el, akármit mond.

2011. febr. 12. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!