Melyik reiki tanfolyamot válasszam?
Kedves 10/ De ha még se világosítottak fel téged arról a reiki oktatók hogy mi a lélek, mert a vallásoknak sincs róla fogalma róla eddig se, de még az orvostudománynak se, mivel most is válaszokat keresnek sok para-képességre legalábbis a szkeptikus fajta...
akkor ha kíváncsi lennél keresd meg itt a GYK oldalon, a
---Ha az embereknek van lelkük, akkor az állatoknak miért ne lenne? -- cimű kérdésre adott válaszaimat.
Mennyivel békésebb lett a hangnem.
Egyébként nem vagyok vallásos.
Ne aggódj, már az előtt rávezettek hogy mi a lélek, mielőtt a reikit elvégeztem volna. Mindenki tapasztalhatja, hogy a lélek hatással van a testre, és a test is a lélekre - mindkettő szükséges a háromdimenziós tapasztaláshoz, gyűjtők. De mit gyűjtenek? Sőt, kinek és miért? Ezek az izgalmasabb kérdések...:)
Viszont nem a foglalkozásodra, vagy a korodra kérdeztem. Ha megérted hogy ki vagy, minek a része, nem csak a lélek valódi fogalmával leszel tisztában, hanem azzal is, mi értelme van ittlétünknek, mire fel ez a körforgás élet és halál között.. 2-t az egyben.
(Kérdezőtől bocsánat az OFF-ért)
13/körforgás élet és halál között.????
az élet egyszeri és megismételhetetlen! nincs körforgás, nincs újra leszületés!
De nem válaszoltál a kérdésemre, -mi a lélek?
Sokféle reiki irányzat van van. Gondolom erre gondolsz. Válaszd azt, ami számodra megfelelő, hiteles. Beszélj több oktatóval, vegyél részt nyitott klub foglalkozásokon. Nézd meg ki mit, hogyan tanít. Ne kapkodd el az oktató keresést egyaránt hallgass a józan eszedre éppúgy, mint a belső megérzésedre. Ezt javaslom.
Én amúgy a japán tradicionális JIKIDEN REIKI -t tanítom. Én ezt érezem a legközelebb magamhoz. Ha érdekel a reiki ezen ága, keress meg elérhetőségemen és szívesen válaszolok a kérdéseidre, illetve szívesen látlak a nyitott napon, tanfolyamon is.
Sok fajta gyógyitó van,ahogyan sok mód és ágazata is.A beavatásokon is sok múlik,mert ha kókler avat be,nem az lesz a végeredmény.Pl ha reiki ről beszélünk,ennek is meg vannak az energia tartományai,rezgésszintje stb.De akár a kapcsolatteremtő gyógyitás,vagy**ndi-t nézzük,mind-mind más rezgésszámmal birnak.Ezek mindegyike magasabb szférákból meritenek energiát,a "gyógyitón" aki itt jelképesen egy cső ,rajta áthaladva,a kezelendő alanyba átsugároznak.Ahol az embert átverésből,vagy tudatlanságból alkalmatlan illetéktelen avat be,ott vele járója hogy képtelen magasabb szintü energiát lehivni.Ezért a saját lelki erejéből fog dolgozni,vagy maximum az asztrális sikról merit,mint pl egy masször.Lemeritő és kockázata is van.Ha egy jól képzett reikis gyógyit,annak meg vannak a speciális védöszimbólumai,baja nem fog esni.Már a beavatáskor meg fog emelkedni az illető energia szintje az átlag emberéhez képest,ily módon apróbb bajok ellen jobb a védelme.Miközben gyógyit,hiába hogy csak egy közvetitő "cső",őt is átjárja ez a szent energia.Ezért tisztul és gyógyul akarva akaratlan ő maga is.Az már megint más hogy "szándék" és anyagiak...mert ugyebár ez olyan dolog,amiért pénzt Jézus sem kért,ha jól tudom.
Tehát összegezve:Megfelelő mester be tud avatni,igy a gyógyitó nem saját,hanem kozmikus energiát közvetit le.Nem megfelelő mester..nos ott meg van az esély rá,hogy a gyógyitó majd a saját élete erejét használja el,és védelme a bajokkal szemben is csekély.Ez kb olyasmi,mint az ember aki nem tud úszni,be ugrik a vizbe életet menteni,mert valaki azt mondta hogy "fiam ,te mától tudsz úszni"
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Az Árkádia fényei nem amerikai.Sőt,magyarabb a magyarnál!
Ha Béla néhány müsorát megnézi az ember,ott vázolja is,hogy a mai keresztény világ hogyan nyom el más vallási iskolákat,felekezeteket és gyülekezeteket.
Természetesen a hitgyülekezet folytathat mindent gőzerővel,azaz rabol szemfényveszt és kizsákmányolhat bárkit.Meg lehet nézni miféle zászlók alatt imádják jahvet.Mindenhol egy amerikai,zsidó és magyar zászló van fent.El érik hogy a nagymamád ne rád,hanem rájuk irassa a házát,ha meghal.A befolyó pénzeket elöször amerikába(ottani zsidók),majd izraelbe küldik.Vagy épp forditva.A lényeg hogy el tőlünk.Azuán meg a banki hitelkamatokból felvásárolják az országunkat grammra.
Mindent ahol 10ezer alatti főt számoltak,azokat semmissé nyilvánitották,és nem müködhettek tovább abban a formában.Pedig sok pénz ezt elérni.Majd ismét törvényt módosittatnak,megszegve a magyar alkotmányt és a szabad vallásról szóló törvényt is akár,és ujjabb pénz beszedéssel ismét megfejték őket.Ezért választották az olcsóbb változatot,amerikai cég és egyház bejegyzéssel.Egyéb iránt mindenhol vannak tanitványai,minden országban.Több ezer fővel birnak,és amit tanit a vezető,az teljesen az életről,annak megéléséről,a jelelétről szól.Mellékesen megjegyzem,Magyarország egy amerikai valami féle cégkódexben a sec edgart search nél csak egy bejegyzett cég,nem pedig ország!És akkor mindjárt elő is kerül az ensz,a zsidók meg a többi..
Itélkezés helyett meg kéne figyelni,hogy mit tanit az illető,és ez szerint dönteni.Én már évek óta figyelem a müsorait,csak nem tudtam még be kerülni a tanfolyamokra.
A reikit mástól tanultam,de hozzá minden képpen el akarok menni.A sámánkurzus is érdekel,a szellemgyógyászat és sok egyéb is.Nála meg van a megfelelő tudás a tanitásra.
Kérdező a SAJÁT érdekedbe ne foglalkozz ilyesmivel!!
Ez az alább kiragadott részlet, egy szélhámostól átvett, hazugság SÓDER!
Direkt összemossák a Jézusi vallásos maszlagokkal csak azért, hogy az egyházak is szemet hunyjanak. Hidd ez a saját érdekedben hogy az aki valóban kisugárzó az mindenkor a saját lélek-energiáját, és annak erejét gyengíti le!
az univerzum, egy ellenséges fizikai világ és annak sugárzása pusztítja az életet. Nem véletlenül borul fölénk az Ózon és a magnetoszféra! az életet teremtő Istennek semmi köze az univerzumhoz, nem ott van. Isten a Földünk LELKE, szülőanyánk" ha úgy tetszik, maga a csodálatos Földünk!
A lélek amely bennünk van, az őseinktől örökölt akik a Földünk lelkének önvalójából adományozott, minden életnek az állatoknak a növényeknek és az embernek is!
Ha nem lenne lelkünk nem lennének gondolataink és érzelmeink. Mivel az agy csupán memória és cselekedni képes testet irányító.
Én 30 éves koromtól 50 éves koromig gyógyítottam minden beavatási marhaság nélkül és akkor jöttem rá abban az időben hogy mi teremtette az életet, mit nevezhetünk Istennek Teremtőnek és mit az életbe megbúvó léleknek.
Hogy miért betegíthet meg a gondolatunk és miért és miképp képes meggyógyítani bennünket a saját gondolatunk.
egyetlen részlet igaz az alábbi szövegből--- "szent energia"= az a Lélek!!!
az univerzumi energia az pusztító energia!
Szóval az alábbi szöveg egy összehordott, az életből semmit se értő, hazugság!!!
"""Miközben gyógyit,hiába hogy csak egy közvetitő "cső",őt is átjárja ez a szent energia.Ezért tisztul és gyógyul akarva akaratlan ő maga is.Az már megint más hogy "szándék" és anyagiak...mert ugyebár ez olyan dolog,amiért pénzt Jézus sem kért,ha jól tudom.
Tehát összegezve:Megfelelő mester be tud avatni,igy a gyógyitó nem saját,hanem kozmikus energiát közvetit le."""
Valóban lehet gyógyítani de csak a lélek kisugárzásával és a saját gondolatunkkal pedig önmagunkat.
De másokat nem szabad! Csak esetleg akkor ha ismerjük és szeretjük ha hozzánk tartozik vagy képtelenek vagyunk nemet mondani az illető tragédiáját látva.
De a reiki tudása kevés a valódi gyógyításhoz, először is csak az akarjon gyógyítani, aki érzi a léleknek energia szálait. Mert sajnos ahogy én ellenőriztem több ilyen gyógyító központot, bizony egy se érzékelte a lélek energiáját- csak a teljes össz.-test energiát esetleg! De legtöbbször csak bizsergést és melegséget érzékeltek amit ő maguk idéztek elő a test feletti balett mozdulatukkal!
De ez édes kevés a gyógyításhoz konkrétan legfeljebb a pszichoszomatikus tüneteket mulassza el azzal hogy a beteg elhiszi azt, hogy most meggyógyul! Vagy is a beteg tudata a valódi gyógyító, nem pedig a reikis. Maga a betegnek a gondolata az ami gyógyít-- mint ahogy ennek ellenkezője is igaz a gondolat megbetegíteni is képes!
A lélek hordozza az érzelmi színezetű gondolatainkat- ezért gyógyíthat meg a saját gondolatunk.S ezért igaz, hogy a testből eltávozott lélek lát, hall, gondolkodik, érzelmet érez.
Tehát kérdező még egyszer figyelmeztetlek és mindenkit egyben soha nem szabad másokat gyógyítani, mert a kezeteken keresztül a saját szerveitektől veszitek el a lélek energiának az erejét. Na már most minden szervet át sző a test-energia (az idegszálakkal DE minden szervet átsző a lélek energia is és itt kapcsolódnak össze egy egy pillanatra, az idegi energiával-- információ csere és gondolati utasítás"- ezért van az hogy az egészségünket nagyban befolyásolja a külső környezeti hatás és annak feszültsége vagy épp a szeretete biztonsága. Mert a lélek energiánk legutolsó energia szálrendszere beburkolja a testünket- igy érzékelve a külvilágot- aztán befordul és utasításokat ad a szervezetnek az idegrendszeren keresztül.
De mennem kell mert végre a tv. se nézi tovább a férjem. jó éjt remélem ti aludtok már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!