Melyik reiki tanfolyamot válasszam?
A saját egészséged érdekében egyiket se!
először is ez egy abszolút nem értett, csak sóderolt és mutogatott test feletti kavilálási gyakorlat tanítása.
Másodszor minden test feletti ostoba kavilálás bizonyos mértékben árthat annak aki végzi, de árthat annak is akinél végzik-- és ezt Te előre nem tudhatod.
Mások gyógyítása, testének energetikai érintése, saját egészséged és életed hossza miatt TILOS!!!!!!
Nem sok csaló van, hanem mind csaló aki több éve csinálja,de ő maga nem betegedett meg-- mert csak arról nem szól a fáma mennyi ember lett utólag beteg miattuk-- Mert ezek a legnagyobb élet-energia tolvajok!
Amit ajánlottak neked Kérdező, az arkadiafényei vallásos, spirituális újkori amerikai baromság.
Óvlak tőle!!! Először mind az amit tanítanak nem igaz még a felét se értik annak amit összesóderolnak és mindennek a csúcspontja a beavatásnak nevezett újkori-bigott babonaság, aminek semmi köze az élethez!!
Elég szomorú, hogy mióta nyitva a határunk minden baromság beömlött hazánkba és gyökeret ereszthetett a társadalmunk ostoba, önző, csak a hatalommal, és meggazdagodással törődő vezetők miatt.
Keresd fel Oroszi Mihályt, ő nagyon jól használja és oktatja a reikit.
A fenti bohócokkal meg ne foglalkozz, az igazi reiki akarva se okozhat kárt a másik emberben, se magadban.
mert fogalmad sincs 6/ mi fán terem az energetikai gyógyítása másoknak!
Ha valaki valóban gyógyítónak született, mert erre születni is kell, akkor bizony a saját életét rövidíti meg, mert a saját lélek-energiájával gyógyíthat csak az ember! A mások élet-energiájának gyógyításával pedig, a saját egészségét károsítja és saját élet-idejét rövidíti meg.
azok akik oktatják nem egyebek mint okoskodók és felét se ismerik annak amitől sóderolnak nem több mint jövedelem szerzés számukra minden egyes tanfolyam. Volt szerencsém ellenőrizni egy párat eleinte... még azt se vette észre az oktató, hogy a tag aki jelentkezett a tanfolyamra annak kissé lelóg a szája, és eszébe jutott volna, hogy esetleg az illető előtte, agyi erekkel beteg volt, és béna is. Hogy a száj félreállása a bénaság maradványa.
Annyi marhaságot összesóderoltak, hogy még a kutyám is nevetett volna ha hallja! Amikor pedig rászóltam és figyelmeztettem akkor bevitt magával gyorsan a irodájába.. hogy mint miből gondolja stb. kérdésekkel ostromolt... szóval, jobb ha te is észhez térsz mielőtt önmagadnak ártanál.
Én valóban gyógyítottam régen embereket a klinikai munkám közben és épp közben jöttem rá, hogy milyen sokat ártottam és árthatok önmagamnak, ha valóban gyógyítok!
Aki valóban gyógyít és nem lop a következő betegtől, az úgy járhat mint én- egyik percről, a másikra nem vert a szívem! Majd nem elpatkoltam-- miközben semmi kórosat nem találtak az szívsebészeten se az ereimnél se a szívemnél-- amikor egy éven keresztül ki-be jártam az intenzívről, akkor gondoltam először arra, hogy a kezem használatával, ahol a legfontosabb élet energiák futnak (szív, tüdő és az erek)tulajdonképpen halálra ítéltem saját magam.
S ha nem tanultam volna saját magam gyakorlatai közben, mert akkor még híre hamva se volt a mostani sóderolóknak 65-70-80-s években,akkor nem tudtam volna önmagam rendbe hozni.
Tudjátok ti egyáltalán mi bennetek a lélek? Mert az a gyógyító! A vallásos sóderokat kikerülve, mert egyik se határozta meg eddig a lélek fogalmát és hogy milyen,mi tulajdonképpen, miképp van a testben!?!
Mami ne haragudj, de ez úgy hangzott, mintha szándékosan le akarnád járatni hogy véletlenül se ismerhessék meg mások. :) Igazán nem hiszem, hogy foglalkoztál volna a témával, mielőtt belekötöttél volna, mert igen alaptalanok a kijelentéseid. Először is egyáltalán nem kötődik semmilyen valláshoz vagy dogmához, szabad döntésed van afelől hogy meghallgatod-e a tanításait, vagy hogy mit kezdesz velük magadra vonatkozólag. Veled ellentétben nekem folyamatosan vannak vele tapasztalataim, és nem mellesleg ez segített felállni és igenis erőt venni magamon, hogy talpon maradjak egy nagyobb hullám lökése után is (az élet nem mindig habostorta ugye).
A Reikiről sem tudsz sok mindent - ennek épp az a lényege, hogy NEM a saját energiádat használja, hanem az Univerzum végtelen energiaforrását. Ha végeztél reikit(?), sajnos épp te vagy az akit átvertek. Ugyanis sem én, sem mások nem panaszkodnak sem "szívleállásról", sem más életveszélyes dologról - ez annak a jellemzője, ha megfelelő beavatás nélkül próbálsz úgy gyógyítani, ahogy a reikivel tennéd. Akár magam, akár mást gyógyítok, mindketten feltöltődünk utána, mindenféle mellékhatás nélkül. Csak hogy tisztázzuk. :)
Látod 8- aska azt írtad idézem "" NEM a saját energiádat használja, hanem az Univerzum végtelen energiaforrását.""
Ez az ami nem igaz- ez épp olyan őrültség mint nem enni és az univerzum energiából élni --ezért szoktak elpatkolni a fény evők.
Ismerem a reiki gyakorlatait, és hamarabb gyógyítottam itt a kis hazánkban, mint bárki ebben az országban még híre hamva se volt amikor én vénát állítottam talpra vagy komából hoztam vissza reménytelen esetet vagy más betegségeket mulasztottam el. 60-70-80 években gyógyítottam és utána amikor bejöttek ezek a gyógyítások és elterjedtek több helyen jártam ellenőrizni, mit és hogy tanítanak, mi a feltétele annak hogy valaki ezt tanulhassa és majd használhassa.
Igy állapítottam meg hogy mennyi sóder van mögötte és mennyire nem is tudják ennek a veszélyeit akár a gyógyítóra akár a betegre nézve.
Az univerzumi energiát nem lehet csak úgy megcsapolni" és azt átadni másoknak. Aki valóban gyógyító képességű annak az élete veszélybe kerül.
Mert a saját lélek-energiájával gyógyít.Na persze ehhez tudnod kellene hogy mi a lélek a testedbe nem igaz? Ha Te elmagyarázod nekem mi a lélek, akkor az oktatóid helyesen tanítottak, mert ők is tudják. De ezt sajnos nem fogod leírni, mert nem tanították neked, mivel a oktatóidnak fogalma sincs róla.
Aki viszont maga is energia tolvaj, mint gyógyító, az olyan a betegek életét veszélyezteti
Szóval Te is sokmindent megéltél már. :) De nem tudom ki állította ezeket... Valami nagyon negatív tapasztalat érhetett, hogy most ez a véleményed róla. Nézd, nem próbállak meggyőzni az ellentétéről - én tudom miben élek, mi vesz körül. Segíteni csak magadon tudsz, ha adsz egy esélyt magadnak hogy megváltozzon a véleményed. Mert nem mindenki akar kihasználni.
A fényből való táplálkozásról annyit, hogy valódi művészet eljutni odáig - ismerek olyat akinek sikerül, és olyat is aki majdnem belehalt. Nem fogok most belemenni, de ez nem olyan dolog, amihez elég pusztán akarni és hinni; hosszú változási folyamat szükséges hozzá.
Ó, már megint a lélek-téma. Figyelj...örömmel megválaszolom a kérdésed, amint megmondod nekem Ki vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!